1gram Player 1.0.0.34

Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen egyszerű lehetőségeket biztosító szoftverrel Streamingelni is lehet, ahol YouTube videókat is meg tudsz nyitni. AVI, XviD, MPEG, OGG, WAV, WMV, MP3 formátumokhoz. Free alkalmazás.

Egy csekély mérettel rendelkező, ingyenes, egyben modern felhasználói felülettel bíró multimédiás szoftver az 1gram Player amit videókhoz, vagy audió fájlokhoz használhatsz fel. A szoftver egyszerre több médiafájlt is támogat lejátszás céljából, azt lejátszólistákhoz adhatod.

Az 1gram Player letölthető hordozható változatban is. A program lementése, telepítése majd az indítása után egy modern, akár skinezhető kezelőfelület fogad, ahol a kívánt fájlokat egyszerűen a felületére lehet húzni, esetleg a program beépített fájlkezelő funkciójával tallózható be.

Az 1gram Player a legfontosabb támogatott opcióit tekintve nem csak a gép merevlemezén található tartalmakat tudja megnyitni, ezt Online megosztott tartalmaknál is támogatja, ez lehet rádió, vagy videó jellegű állomány. Ha a YouTube-ról szeretnél tartalmakat megnyitni, ezt is támogatja, csak a vágólapról kell a hivatkozást megadni neki.

Az 1gram Player lejátszási lehetőségeire kitérve a jól megszokott opciók fedezhetőek fel, lejátszólistákat állíthatsz össze, léptetni lehet az egyes médiafájlok között, leállítható szüneteltethető, újból elindítható.

Az 1gram Player többek között meg tudja nyitni az AVI, XviD, MPEG, OGG, WAV, WMV, MP3 kodek formátumokat, ez természetesen csak egy része a teljes kínálatnak.

A felhasználóbarátabb kezelést több speciális funkcióval teszi egyszerűbbé. Ha egyszerre több videót, esetleg zenei tartalmat tallóznál be a számára, a favorizáltat kedvencekhez lehet adni, így azt egyszerűbben érheted el a későbbiekben.

A médialejátszó alapértelmezett kinézetét mint korábban említettük, két beépített témával lehet megváltoztatni, így megjelenésben is azt biztosítja amire szükséged van.

Az 1gram Player beállításainál megadható, hogy milyen formátumokat nyisson meg mint alapértelmezett multimédiás szoftver, több speciális vezérlési módot is biztosít, a hagyományos billentyűparancsos elérésen kívül egérgesztus paranccsal is elérhető.

A program különlegességei közzé tartozik még a képlopó funkció, fejlett felirat támogatás, ezeket is érdemes igénybe venni.

Népszerűbb filmlejátszó szoftver a VLC Media Player zenékhez a AIMP használható fel. Telepítés nélkül az Easy MP3 Player próbálható ki.

Az 1gram Player egy ingyenes videó, audió lejátszó, ami YouTube videó kezelési opciókat is támogat. Több hasznos speciális funkciót is biztosít a kipróbálóinak. A felülete skinezhető. Hordozható változatban is beszerezhető.

1gram Player

Kapcsolódó:

YouTube tartalmak Streamingelése, videók lejátszása, 1gram Player…

1gram Player Összefoglaló:

 • Film lejátszó program
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • lejátszólisták, felirat támogatás
 • Skinezhető
 • Modern felhasználói felület
 • egérgesztusos vezérlés
 • billentyűkombinációs parancsokkal is elérhető funkciók
 • YouTube Stream feladatok
 • speciális beállítási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
1gram Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VLC Media Player 3.0.202023-10-31 VLC Media Player 3.0.20 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • CherryPlayer 3.3.22021-08-24 CherryPlayer 3.3.2 (0)
  A CherryPlayer egy filmlejátszó mindenes multimédiás segéd, ami rengeteg formátumot ismer. Tud streamingelni, YouTube videót […]
 • QQ-Player 4.6.22020-01-28 QQ-Player 4.6.2 (3)
  A QQ-Player egy igazán sokoldalú filmlejátszó szoftver, rengeteg kodeket támogat. Az alábbi Free alkalmazás extra szolgáltatásai […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]