1gram Player Portable 1.0.0.34

Az 1gram Player Portable egy hordozható szoftverként rendelkezésre álló profi videó lejátszó program, amivel számos ma népszerű kodek típust meg lehet nyitni. Free alkalmazás. Speciális lehetőségek: Lejátszólisták támogatása egérgesztussal való vezérlés, skinezhető felület, Stream feladatok, ahol YouTube támogatást is biztosít.

Több népszerűbb olyan szoftver érhető el, amit telepítés nélkül lehet futtatni, az alábbi kiadás kifejezetten multimédiás tartalmak egyszerű, rugalmas kezelésére hozták létre, ahol néhány különleges, hasznos lehetőség is felfedezhető. Az 1gram Player Portable egy ingyenes filmlejátszó Toos.

Az 1gram Player Portable letöltése után egy tömörített fájlban találod, azt ki kell bontani, majd el kell indítani. Funkcionálisan, illetve kinézetben azokat a lehetőségeket biztosítja akárcsak a hagyományos telepíthető változat.

Az 1gram Player Portable AVI, XviD, MPEG, OGG, WAV, WMV, MP3 formátumú multimédiás tartalmakhoz lett megtervezve, ahol az több módszerrel tallózható be a számára.

Egy igen hasznos tulajdonsága, hogy vele akár böngésző használata nélkül tudsz elérni YouTube videókat, azt Streamingelheted. Így az ilyen jellegű tartalmak sokkal kényelmesebben válnak kezelhetővé.

A szoftver videók, illetve zenei fájlok megnyitásakor akár teljes mappák tartalma is megadható, az azonnal lejátszó listákhoz lehet rendelni. A modern felhasználói felülettel rendelkező alkalmazással filmek esetén külön felirat fájlokat adhatsz hozzá.

Az 1gram Player Portable konfigurációjánál ha csak az alkalmazást használod a korábban említett feladatkörre, akár megadható a számára hogy milyen kodekeket nyisson meg.

A képlopó funkciójával adott jeleneteket örökíthetsz meg, előre definiálható a formátum, illetve hogy hol mentse el azt. Azzal ellentétben, hogy ingyenes, felfedezhető minden olyan funkció, amit egy filmlejátszó szoftvertől el lehet várni.

Portable módon futtatható médialejátszó szoftver még az SMPlayer portable, illetve a Light Alloy Portable az utóbbi Online rádiócsatornákhoz is biztosít hozzáférést.

Az 1gram Player Portable egy telepítést nem igénylő ingyenes multimédiás program, amivel zenéket, videókat játszhatsz le vagy akár Streamingelhetsz YouTube tartalmakat. Filmfelirat támogatás, több egyéni beállítási lehetőség, témák használatának a lehetősége jellemzi. Remek megoldás ha egy szabadon kipróbálható médiacentert szeretnél. 

1gram Player Portable

1gram Player Portable Összefoglaló:

 • Videó lejátszó program
 • Nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • Modern, témákkal módosítható felület
 • filmfelirat támogatás
 • Lejátszólista funkció
 • YouTube Stream opciók
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
1gram Player Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CORNPlayer 1.0.2.11942018-09-16 CORNPlayer 1.0.2.1194 (0)
  A CORNPlayer egy alapvető funkciókat biztosító modern, filmekhez, illetve zenei tartalmak megnyitására ideális szoftver. Az alábbi […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]
 • Xtreme Media Player 0.8.02017-10-18 Xtreme Media Player 0.8.0 (0)
  Az Xtreme Media Player egy skinezhető kezelőfelülettel rendelkező, filmek, illetve zenei fájlok megnyitására ideális remek szoftver […]
 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]