Xtreme Media Player 0.8.0

Az Xtreme Media Player egy skinezhető kezelőfelülettel rendelkező, filmek, illetve zenei fájlok megnyitására ideális remek szoftver ingyenes kivitelben. A program több népszerűbb kodek típust támogat. AVI, OGG, TS, MPEG, AU, WAV, MP3, MP3, OGG, FLAC. A program Stream feladatokhoz is felhasználható. Free alkalmazás.

Modern megjelenés számos támogatott videó, illetve audió formátum támogatás jellemzi az ingyenes Xtreme Media Player médiacenterét. A szoftverrel opcionálisan multimédiás tartalmak Streamingelését is el lehet végezni.

Az Xtreme Media Player letöltése után a szoftvert néhány kattintással telepíteni lehet, ezt követően némileg testre lehet szabni megjelenésben.

A Xtreme Media Player ezt egy beépített skin szerkesztő funkcióval teszi lehetővé, szerencsére több előre hozzáadott téma között választható ki minden felhasználó számára az a bőr ami az ízléséhez igazodik.

Az Xtreme Media Player egyik érdekessége hogy a Windows-on tárolt zenei, illetve audió fájlokon kívül Online megosztott tartalmak gyors eléréséhez is felhasználható, csak a hivatkozást kell a számára megadni. Néhány támogatott formátumot említve meg tudja nyitni az AVI, OGG, TS, MPEG, AU, WAV, MP3, MP3, OGG, FLAC kimeneteket, azokat akár lejátszó listához is hozzá lehet adni. Ezt később el lehet menteni, majd ha szükséges visszatölthető.

Az Xtreme Media Player néhány alapvető beállítást biztosít ahol a szoftver rendeltetésszerű használatához szükséges funkciók módosíthatóak. A jól megszokott navigációs eszközök között a multimédiás fájlok közötti léptetés, szüneteltetés, gyors lejátszás opciók fedezhetőek fel.

Hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva nem fedezhető fel benne annyi extra funkció, így azoknak nyerheti el a tetszését, akik kizárólag alapfunkciókat tartanak igénynek.

Az Xtreme Media Player megoldásától több funkcióra lenne szükséged, választhatod helyette a VLC Media Player, az SMPlayer, illetve Leawo Blu-ray Player nevű szoftvert. Az utóbbi számára nem jelent problémát a Blu-ray kimenetek kezelése sem.

Az Xtreme Media Player segítségével minőségromlás mentesen tudsz videókat, illetve audió fájlokat megnyitni, vagy akár Streamingelni. A kinézetét Skinekkel lehet megváltoztatni, össze lehet vele állítani lejátszólistákat is. Szabadon elérhető, ingyenes.

Xtreme Media Player

Xtreme Media Player Összefoglaló:

 • Videó lejátszó alkalmazás
 • Stream tartalmak eléréshez
 • Skinezhető felület
 • Lejátszólisták támogatása
 • a legfontosabb navigációs lehetőségeket biztosítja
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Xtreme Media Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VLC Media Player 3.0.15.02021-06-09 VLC Media Player 3.0.15.0 (0)
  A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]
 • CORNPlayer 1.0.2.11942018-09-16 CORNPlayer 1.0.2.1194 (0)
  A CORNPlayer egy alapvető funkciókat biztosító modern, filmekhez, illetve zenei tartalmak megnyitására ideális szoftver. Az alábbi […]