Videó

CORNPlayer 1.0.2.1194

A CORNPlayer egy alapvető funkciókat biztosító modern, filmekhez, illetve zenei tartalmak megnyitására ideális szoftver. Az alábbi Free alkalmazás több népszerűbb formátumot meg tud nyitni, azt szinte bárhonnan. Támogatja a YouTube videók Streamingelését is. AVI, MKV, MP4, MOV, ASF, FLV, MP3, FLA, WAV kodekekhez használható. Lejátszólistákat is támogat. Egy beépített YouTube böngészőt is biztosít.

Csekély méret, egyszerű használhatóság, több népszerűbb kodek támogatás jellemzi a CORNPlayer médialejátszóját.

A CORNPlayer letöltése után a szoftvert néhány kattintással installálhatod, ezután egy modern, korhű felhasználói felületen tallózhatóak be a gépen tárolt multimédiás fájlok. A szoftver megtervezés szempontjából az egyszerűséget, illetve a hatékonyságot tartja szem előtt. YouTube támogatással.

Ez a multimédiás lejátszó videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz, az azok lejátszásához minden fontosabb lehetőséget rendelkezésre bocsájt, ha nagyobb multimédiás kollekcióval rendelkezel, azokat lejátszólistához lehet adni, rendszerezhetőek igény szerint.

A CORNPlayer a merevlemezen tárolt tartalmak megnyitásán kívül Stream feladatokat is ellát, ideális Online rádió tartalmakhoz, vagy akár YouTube videók egyszerűbb megnyitásához, lejátszásához. Csak a szükséges hivatkozást kell a számára megadni, innentől több kényelmi funkciót is biztosít, a felhasználó központúbb használatért. A szokásos billentyűkombinációs parancsos vezérlésen kívül a jól megszokott navigációs lehetőségek fedezhetőek fel rajta.

CORNPlayer támogatott formátumok:

A médialejátszó, a CORNPlayer meg tudja nyitni az összes népszerűbb formátumot, legyen az videó, vagy audió fájl. A legismertebbeket említve kezeli a DivX, AVI, MKV, MP4, MOV, ASF, FLV, MP3, FLA, WAV kimeneteket. Ez a lista egy része annak amit valójában kezel.

A CORNPlayer alternatívájaként használhatod a VLC Media Player, illetve az SMPlayer-t, az utóbbi számos speciális extra lehetőséget is kínál a kipróbálóinak. Egy másik ígéretes ingyenes videó lejátszó szoftver a QMPlay2, szintén támogatja a YouTube tartalmak Streamingelését.

A CORNPlayer egy ingyenes, beállítást sem igénylő videó, illetve zenelejátszó szoftver. A program támogatja a YouTube Stream feladatokat, összeállíthatsz vele lejátszólistákat, számos ismert kodeket meg tud nyitni.

CORNPlayer

CORNPlayer Összefoglaló:

 • Videó lejátszó program
 • Számos népszerű formátumot kezel
 • YouTube támogatás
 • YouTube böngésző funkció
 • nem kell konfigurálni
 • Lejátszólisták támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CORNPlayer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 1gram Player Portable 1.0.0.342018-09-11 1gram Player Portable 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player Portable egy hordozható szoftverként rendelkezésre álló profi videó lejátszó program, amivel számos ma népszerű kodek […]
 • QMPlay2 Portable 24.06.162024-06-17 QMPlay2 Portable 24.06.16 (0)
  A QMPlay2 Portable rengeteg ritkaságnak számító funkciót biztosít a multimédiás tartalmainkhoz, amivel filmeket, illetve zenéket […]
 • ThunderSoft GemPlayer 5.0.02023-10-19 ThunderSoft GemPlayer 5.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]
 • Xtreme Media Player 0.8.02017-10-18 Xtreme Media Player 0.8.0 (0)
  Az Xtreme Media Player egy skinezhető kezelőfelülettel rendelkező, filmek, illetve zenei fájlok megnyitására ideális remek szoftver […]

Szólj hozzá