Videó

QMPlay2 Build 24.06.16

A QMPlay2 egy komplett multimédiás központ, videók, illetve zenei fájlok korszerű lejátszásához. A szoftverrel könnyedén tudsz Online rádiócsatornákat Streamingelni, videókat letölteni a YouTube-ról, itt kereső funkciót is biztosít. Filmek audió tartalmak esetén lejátszólistákat is össze lehet állítani. Portable változatot is létrehozhatsz belőle. Free alkalmazás.

Univerzális felhasználhatóság, ingyenesség jellemzi ezt a remek multimédiás központként is tekinthető szoftvert, amivel videókat, audió tartalmakat tudsz szinte bármilyen forrásból megnyitni. A QMPlay2 mindent tud amire csak szükséged lehet.

A QMPlay2 letöltése után a telepítésekor lehetőséged van arra hogy létrehozz egy úgynevezett Portable változatot, ezt a kiadást több gépen is futtathatod anélkül hogy telepítenéd.

A QMPlay2 médialejátszója filmeket, zenéket meg tud nyitni a számítógép merevlemezéről, illetve online, az utóbbi esetében Streamingelhetsz Rádiócsatornákat, a szoftver alapértelmezetten támogat több népszerű adót. Ha a YouTube-ról szeretnél videókat letölteni, lejátszani, erre is tartalmaz egy igen modern kiegészítőt, ahol akár kereshetsz is több népszerű korábban megosztott tartalmat. A QMPlay2 hordozható kiadásban is beszerezhető.

Videók illetve audió tartalmak lejátszásához futtatható a QMPlay2

A QMPlay2 támogatja videók, illetve audió tartalmak esetén, hogy lejátszólistákat állíthass vele össze. Értelemszerűen nem csak a széleskörű felhasználhatóság az egyik legfőbb ismertetőjegye, mivel igen rugalmasan konfigurálható. Meghatározható a számára milyen formátumokat nyisson meg, audió hangzásban is igen profin testre szabható, ezt a beépített Equalizer funkciójával valósítható meg profil formájában. A QMPlay2 Videók letöltéséhez is remek.

A QMPlay2 egyéb beállításainál megadhatod, hogy milyen menüpontokat jelenítsen meg, a fölöslegesek eltávolításával elkerülhető a túlzsúfoltság.

Képlopó funkciót is tartalmaz, ez az opció videók lejátszásakor jöhet jól azok számára akik képernyőmentést szeretnének készíteni adott jelenetekről. Ha egy ingyenes zene, illetve videó lejátszó szoftvert keresel, mindenképp érdemes kipróbálni.

Videók lejátszásához egy igen népszerű alternatíva a VLC Media Player vele is streamingelhetsz. YouTube jellegű tartalmak kezelésére a YouTube By Click kínál számos különleges funkciót. Ha Online tartalmakat szeretnél elérni, akár TV műsorok megtekintéséhez, a ProgDVB megoldását javasolt kipróbálni. A szoftverrel műsorokat is fel tudsz venni.

A QMPlay2 ingyenes alkalmazással videókat, zenei tartalmakat, Online rádiócsatornákat tudsz elérni. Lejátszólista támogatással. A szoftverrel YouTube videókat kereshetsz, illetve tölthetsz le.

QMPlay2

QMPlay2 összefoglaló:

 • Film, zene lejátszó szoftver
 • Online tartalmak eléréséhez
 • YouTube videók keresése, letöltése
 • Lejátszólista támogatás
 • Portable változatot is készíthetsz belőle
 • Rengeteg beállítási lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
QMPlay2 letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
QMPlay2
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Media Player Classic – Black Edition Portable 1.7.22024-06-07 Media Player Classic – Black Edition Portable 1.7.2 (0)
  A Media Player Classic - Black Edition Portable Filmekhez, zenékhez, Online rádiók eléréséhez felhasználható remek kis szoftver. A […]
 • SMPlayer portable 24.5.02024-05-14 SMPlayer portable 24.5.0 (0)
   Az SMPlayer portable az egyik legnépszerűbb és legkorszerűbb médialejátszó szoftverek közzé sorolható, legyen szó feliratok […]
 • CherryPlayer 3.3.22021-08-24 CherryPlayer 3.3.2 (0)
  A CherryPlayer egy filmlejátszó mindenes multimédiás segéd, ami rengeteg formátumot ismer. Tud streamingelni, YouTube videót […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • 3nity Media Player Portable 4.0.0.212019-01-29 3nity Media Player Portable 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player Portable egy méltán elismerést érdemlő film, zene lejátszó program amivel megfelelő eszközök igénybevétele […]

Szólj hozzá