ProgDVB 7.28.1

 A ProgDVB Internetes TV adások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat Magyar nyelven is. Mindent tud amire csak igényt tarthatsz. Free alkalmazásként futtatható. Stream feladatokhoz nélkülözhetetlen. Vele a műsorokat fel tudod venni, 3D nézetmód szerint jeleníthetőek meg a tartalmak, így látványosabbak. PIP, EPG támogatás. Ezek a legfontosabb tulajdonságai.

Kategóriájában az egyik legnépszerűbb és legnagyobb tudással rendelkező szoftver, ami mindent tud amire csak szükség lehet. A ProgDVB Online rádió, illetve TV adások Streaming feladataihoz korszerű opciókat biztosít.

Ma már nem kell, hogy TV elé ülj, hogy kedvenc műsorodat meg tudd tekinteni. Ezzel az alkalmazással nem csak külföldi csatornákat tudsz elérni, hanem számos Magyar nyelvű is elérhető a palettáján. A ProgDVB használatához nem kell komoly hardver igény, illetve speciális eszköz, kizárólag egy stabil internet kapcsolatra lesz szükség. A legördülő listán választhatsz országot, azon belül csatornát. Ha mégsem találnád a kedvencedet, a ProgDVB saját csatornák importálását is támogatja.

Az ingyenességéhez mérten tekintélyes listát bocsájt a rendelkezésünkre. Több nézetmódot, EPG műsorújságot, felvételi lehetőséget, 3D nézet módot is biztosít. A további funkciói közzé tartozik még a PIP mód és az ütemező. Kedvenc műsorod a lehető legkényelmesebb módon felvehetőek, így többet nem maradsz le azokról. Felületét skinezhetjük. Az ingyenes kiadása nélkülözhetővé teszi a televízió készülékek használatát, sokkal rugalmasabb és széleskörűbb lehetőségekkel lát el. Az alkalmazás több konstrukcióban is elérhető, a fizetős változata természetesen sokkal többet tud.

ProgDVB – Egyéb funkciók, lehetőségek:

Az EPG segítségével megtudhatod hogy aktuálisan milyen műsor megy továbbá annak rövid ismertetője is megtekinthető. Kis erőforrásának köszönhetően a gyengébb konfigurációjú gépeken is elfut a ProgDVB, kis RAM igénnyel bír. Ha számítógépedet használod kikapcsolódásra, vagy multimédiás tartalmak megtekintésére, javasolt alkalmazás lehet még a VLC Media Player ami szintén Free módon, vagyis ingyenesen használható, nagy tudás és széleskörű konfigurálhatóság a legfőbb ismertető jegyei. Online Stream videók megtekintéséhez is.

Rengeteg kodeket támogat, szintén Skinezhető, rendelkezésre bocsájt még képernyőrögzítő funkciót is. A ProgDVB egyidejű futtatásával multimédiás központtá alakítható a PC. A rendszeres frissítések gondoskodnak arról hogy minimális hibajelenséggel stabilan futtathasd. A ProgDVB újdonságát képezi a YouTube videó megtekintő funkció amivel a böngésző megnyitása nélkül tudod a tartalmakat elérni. Igaz ezen funkcióján még van mit csiszolni, néhány formátumot nem támogat. A ProgDVB online rádiócsatornák vétele esetén természetesen éppolyan rugalmas lehetőségeket biztosít. Itt is hozzáadhatsz sajátokat. A csomagok között elérhető a Network Edition, illetve Pro, továbbá hordozható változatot is készíthetsz belőle. Ha pedig egyszerűen mobilon használnád, Androidra is van alternatíva. A ProgDVB prémium változata néhány plusz funkciót tartalmaz, amivel jobb felhasználói élmény mellett futtatható. Érdemes kipróbálni ha pont egy Online Stream szoftvert kerestél amivel akár azonnal fel is vehetőek a műsorok.

A ProgDVB nevű szoftver egy megfelelő eszköz, hogy internet kapcsolat meglétében Online TV/rádióállomásokat tudj megtekinteni. A speciális funkciói részeként PIP, EPG támogatással bír, továbbá igény esetén adott műsorok fel is vehetőek. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el. 

ProgDVB képgaléria:

ProgDVB

ProgDVB Összefoglaló:

 • műholdas TV/ rádió csatornák vételére alkalmas szoftver
 • PIP, EPG támogatás
 • felvételi módok
 • kis erőforrás
 • rendszeres verzió frissítések
 • 3D nézet
 • rengeteg beállítási lehetőség
 • skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • ingyenes kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.progdvb.com/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ProgDVB
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ProgDVB Professional 7.28.12019-05-24 ProgDVB Professional 7.28.1 (0)
   A ProgDVB Professional műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver, ez a kiadás a prémium változata,  sokkal több […]
 • ProgDVB Portable 7.19.42017-04-14 ProgDVB Portable 7.19.4 (2)
  Műholdas/ online TV adások megtekintésére használható ingyen futtatható program a ProgDVB Portable. Minimális rendszerigényt támaszt […]
 • ProgDVB Network Edition 7.28.12019-05-24 ProgDVB Network Edition 7.28.1 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • onlineTV Free 11.7.22.02015-07-22 onlineTV Free 11.7.22.0 (0)
  Az onlineTV Free alkalmazással internetes TV, illetve rádióállomások vételére van mód, biztosít stream opciókat, EPG-t, illetve […]
 • DVB Viewer Pro 6.0.12017-04-22 DVB Viewer Pro 6.0.1 (0)
  A DVB Viewer Pro nevű alkalmazás segítségével a számítógépeden tudsz rádió, illetve TV csatornákat megtekinteni. Az alkalmazás […]