Böngésző KiegészítőkVideó

ProgDVB 7.62.0

 A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat Magyar nyelven is. Mindent tud amire csak igényt tarthatsz. Free alkalmazásként futtatható. Stream feladatok alap mint funkció. A műsorok felvehetőek igény szerint, 3D nézetmód szerint jeleníthetőek meg a videók, így látványosabbak, adott megjelenítőkhöz illeszkednek. PIP, EPG támogatás csak hogy néhány ismert funkcióját említsük. Online TV, rádiócsatornák vételéhez Windows rendszerre.

Kategóriájában az egyik legnépszerűbb és legnagyobb tudással rendelkező szoftver, ami mindent tud amire csak szükség lehet. A ProgDVB Online rádió, illetve TV adások Streaming feladataihoz korszerű opciókkal, ahol korlátlan lehetőség áll rendelkezésre videó, illetve audió formátumban történő Stream internetes multimédia formájú szórakozáshoz. Online TV műsorok eléréséhez szinte korlátlan eszközöket, illetve beállításokat tartalmaz, több kiadásban is beszerezhető azért hogy még jobb felhasználói élményben legyen része az internetes videók lejátszáshoz.

Ma már nem kell, hogy TV elé ülj, hogy kedvenc műsorodat meg tudd tekinteni. Ezzel az alkalmazással nem csak külföldi csatornákat tudsz elérni, hanem számos Magyar nyelvű is elérhető a palettáján. A ProgDVB használatához nem kell komoly hardver igény, illetve speciális eszköz, kizárólag egy stabil internet kapcsolatra lesz szükség. A legördülő listán választhatsz országot, azon belül csatornát. Ha mégsem találnád a kedvencedet, a ProgDVB saját csatornák importálását is támogatja.

Rengeteg csatorna között lehet válogatni attól függetlenül hogy teljesen ingyenes. Több nézetmódot, EPG műsorújságot, felvételi lehetőséget, 3D nézet módot is biztosít. A további funkciói közzé tartozik még a PIP mód és az ütemező. Kedvenc műsorod a lehető legkényelmesebb módon felvehetőek, így többet nem maradsz le azokról. Felületét skinezhetjük. Az ingyenes kiadása nélkülözhetővé teszi a televízió készülékek használatát, sokkal rugalmasabb és széleskörűbb lehetőségekkel lát el. DVB-T kártyákkal felszerelt PC-khez is teljes támogatást biztosít hogy a számítógépen a szóban forgó hardverrel együtt tudjon a program működni. A ProgDVB népszerűségét a rengeteg speciális funkciónak köszönheti, szinte korlátlan eszközkínálattal rendelkezik ahol nem tapasztalunk funkció alapú korlátozásokat abban az esetben sem ha hardveres eszközhöz akarjuk mint illesztő program.

ProgDVB – Egyéb funkciók, lehetőségek:

Az EPG funkciójával azonnal megtudhatod hogy aktuálisan milyen műsor megy továbbá annak rövid ismertetője is megtekinthető. Kis erőforrásának köszönhetően a gyengébb konfigurációjú gépeken is elfut a ProgDVB, kis RAM igénnyel bír. Ha számítógépedet használod kikapcsolódásra, vagy multimédiás tartalmak megtekintésére, javasolt alkalmazás lehet még a VLC Media Player ami szintén Free módon, vagyis ingyenesen használható, nagy tudás és széleskörű konfigurálhatóság a legfőbb ismertető jegyei. Az interneten megosztott tartalmak megtekintéséhez plusz beállítás kell, így Online Stream feladatokat is teljes értékűen tesz lehetővé.

Rengeteg kodeket, vagyis formátumot támogat, szintén Skinezhető, rendelkezésre bocsájt még képernyőrögzítő funkciót is. A ProgDVB egyidejű futtatásával multimédiás központtá alakítható a PC. A rendszeres frissítések gondoskodnak arról hogy minimális hibajelenséggel stabilan futtathasd. A ProgDVB újdonságát képezi a YouTube videó megtekintési lehetőség, amivel a böngésző megnyitása nélkül tudod a tartalmakat elérni. Igaz ezen funkcióján még van mit csiszolni, néhány formátumot nem támogat. A ProgDVB online rádiócsatornák vétele esetén természetesen éppolyan rugalmas lehetőségeket biztosít. Itt is hozzáadhatsz sajátokat. A csomagok között elérhető a Network Edition, illetve Pro, továbbá hordozható változatot is készíthetsz belőle. Ha pedig egyszerűen mobilon használnád, Androidra is van alternatíva. Ha ez kevés, még több plusz funkcióra tartanál igényt, talán ez nem egy nagy elvárás abban az esetben a ProgDVB prémium kiadása a számodra kitalált változat, ami rengeteg extra kiegészítőt biztosít.

A ProgDVB nevű szoftver egy megfelelő eszköz, hogy internet kapcsolat meglétében Online TV/rádióállomásokat tudj megtekinteni. A speciális funkciói részeként PIP, EPG támogatással bír, továbbá igény esetén adott műsorok fel is vehetőek. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el. Magyar nyelven, rengeteg hardver eszközhöz plusz funkciókat biztosít. 

ProgDVB képgaléria:

ProgDVB

ProgDVB Összefoglaló:

 • műholdas TV/ rádió csatornák vételére alkalmas szoftver
 • PIP, EPG támogatás
 • felvételi módok
 • kis erőforrás
 • rendszeres verzió frissítések
 • 3D nézet
 • rengeteg beállítási lehetőség
 • skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • ingyenes kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.progdvb.com/
ProgDVB letöltés

letoltes32bitletoltes64bit

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ProgDVB
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ProgDVB Professional 7.62.02024-07-08 ProgDVB Professional 7.62.0 (0)
   A ProgDVB Professional műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver, ez a kiadás a prémium változata,  sokkal több […]
 • ProgDVB Portable 7.19.42017-04-14 ProgDVB Portable 7.19.4 (2)
  Műholdas/ online TV adások megtekintésére használható ingyen futtatható program a ProgDVB Portable. Minimális rendszerigényt támaszt […]
 • ProgDVB Network Edition 7.62.02024-07-18 ProgDVB Network Edition 7.62.0 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • BS.Player 2.78.10942023-03-28 BS.Player 2.78.1094 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • Megacubo 16.6.32022-07-19 Megacubo 16.6.3 (0)
  A Megacubo egy ingyenes jelentős funkció támogatással rendelkező Online TV, illetve rádiócsatornák vételére, Streamingelésére […]

Szólj hozzá