Videó

UMPlayer 0.98

Az UMPlayer egy univerzális médialejátszó program, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni. Amellett hogy Free alkalmazás formájában vehető igénybe, minden olyan funkciót biztosít amire csak szükség lehet. Felirat kezeléssel, Online rádió, TV, Streaming opciókkal ellátva. Magyar nyelven használható.

Kis erőforrás mellett, rugalmasan, szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni multimédiás tartalmakat, az UMPlayer, emellett ingyenes, Magyar nyelvű, számos spéci beállítással szabható a felhasználó igényeihez.

Az elérhető telepítőkészlet egy letöltés kliens ami beszerzi az alkalmazás legújabb kiadását, majd az installálásban is végignavigál. Ez néhány lépést igényel csupán. Az UMPlayer az első indításának a pillanatától Magyar nyelven kommunikál, a kezelőfelülete igazán áttekinthető, sőt némileg testre is szabható, a megjelenését skinek felhasználásával lehet módosítani.

Az UMPlayer mint korábban említettük, szinte bármilyen forrásból meg tud nyitni tartalmat, legyen az a számítógép merevlemeze, CD/DVD meghajtó, vagy akár webes tartalmak. Ez lehet Online rádió, vagy TV csatorna is.

Külön a beállításoknál ellenőrizhető, majd módosítható az alapértelmezett fájltársítások, újak adhatóak meg, vagy akár eltávolíthatóak azok az elemek amik lejátszását más programra szeretnénk bízni.

Rengeteg fájltípust ismer, legyen az MP2, MP3, OGG, WMA, 3GP, AVI, FLV, MKV, OGG, OGM, MP4, DivX.

Feliratos tartalmak esetén igen mélyen testre szabható, adott funkciókat billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni, természetesen itt is sajátokat lehet használni. Speciális funkciói közzé tartozik még hogy igény esetén feliratokat lehet keresni vele, így ha ezen a területen akadtak volna problémák, ebben is támogat, külön alkalmazásra sem lesz szükség erre. A videók lejátszásakor megváltoztatható a sebesség, ismételni lehet adott részleteket. Az UMPlayer a hasonló multimédiás szoftverekre jellemző vezérlőszervekkel van ellátva, lejátszás, megállítás, szüneteltetés, belepörgetés.

Az UMPlayer nem csak Windows-ra érhető el, hanem akár Linux rendszerekre is. Vagy akár hordozható kivitelben is létezik.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még a VLC Media Player, vagy a KMPlayer megoldását, amik szintén számos különleges funkciót biztosítanak a maximális felhasználói igény eléréséhez. YouTube támogatással pedig a 5KPlayer rendelkezik.

Az UMPlayer egy több népszerű formátummal is elboldogulni képes multimédiás szoftver, ami hálózati csatlakozási módokat, felirat kezelés, Online rádió, illetve TV elérést is szolgáltat.

UMPlayer

UMPlayer összefoglaló:

 • Videólejátszó program
 • Felirat támogatás
 • felirat kereső funkció
 • Online TV/Rádió támogatás
 • skinezhető
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.umplayer.com/

letoltes32bit

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UMPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • Zoom Player MAX 19.0.02024-06-08 Zoom Player MAX 19.0.0 (0)
  A Zoom Player MAX egy profi Multimédiás szoftver ami minden ismertebb kodek típust meg tud nyitni, videóhoz, audióhoz. Ideális Online […]
 • ProgDVB 7.60.92024-06-05 ProgDVB 7.60.9 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • RadioListPlayer 2.12024-06-01 RadioListPlayer 2.1 (0)
  A RadioListPlayer az idejük nagy részét számítógép előtt töltő felhasználók számára kiváló amivel Online rádiócsatornákat tudunk […]
 • Java Mod Player 3.82023-12-30 Java Mod Player 3.8 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]

Szólj hozzá