Tags - umplayer.com termékek - SzoftHub.hu

umplayer.com

 • Az UMPlayer egy univerzális médialejátszó program, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni. Amellett hogy Free alkalmazás formájában vehető igénybe, minden olyan funkciót biztosít amire csak szükség lehet. Felirat kezeléssel, Online rádió, TV, Streaming opciókkal ellátva. Magyar nyelven használható.

  UMPlayer 0.98

  Az UMPlayer egy univerzális médialejátszó program, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni. Amellett hogy Free alkalmazás formájában vehető igénybe, minden olyan funkciót biztosít amire csak szükség lehet. Felirat kezeléssel, Online rádió, TV, Streaming opciókkal ellátva. Magyar nyelven használható.

  olvasd tovább...

 • Az UMPlayer Portable egy telepítés nélkül használható multimédiás központ, amivel videókat és audió tartalmakat lehet elérni. Alkalmas még Streaming feladatok ellátásához, Online rádiócsatornák közvetlen vételéhez. Az alábbi Free alkalmazás a népszerű szoftver hordozható kiadása.

  UMPlayer Portable 0.95

  Az UMPlayer Portable egy telepítés nélkül használható multimédiás központ, amivel videókat és audió tartalmakat lehet elérni. Alkalmas még Streaming feladatok ellátásához, Online rádiócsatornák közvetlen vételéhez. Az alábbi Free alkalmazás a népszerű szoftver hordozható kiadása.

  olvasd tovább...