Portable Videó lejátszók

UMPlayer Portable 0.95

Az UMPlayer Portable egy telepítés nélkül használható multimédiás központ, amivel videókat és audió tartalmakat lehet elérni. Alkalmas még Streaming feladatok ellátásához, Online rádiócsatornák közvetlen vételéhez. Az alábbi Free alkalmazás a népszerű szoftver hordozható kiadása.

Ha egy telepítés nélkül használható szoftver segítségével szeretnél a számítógépeden multimédiás tartalmakat elérni, fontos hogy ingyenes legyen, de emellett biztosítsa azokat a funkciókat amik elvárhatóak ezen a területen, akkor kipróbálhatod az UMPlayer Portable nevű szoftvert.

A telepíthető változattal ellentétben ezt a kiadást a letöltése után csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, aminek a végeztével azonnal használható állapotba kerül. A szoftver természetesen teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, funkcionálisan biztosítja azokat az opciókat amit a hagyományos verzió szolgáltat. Az UMPlayer Portable meg tud nyitni videót, Audiót a merevlemezről, CD/DVD meghajtóról, vagy akár hálózati útvonalon. Az utóbbi esetén Online videók, illetve rádiócsatornák elérésére is mód van. Itt csak az érvényes hivatkozás rendeltetésszerű beillesztése szükséges, ezután akár a műsorokat fel is lehet venni.

Videókhoz beépített képlopót biztosít. Számos speciális beállítással el van látva az UMPlayer Portable, módosítható a videó jellemzői, felbontás, külső feliratokat adhatunk meg, sőt keresni is lehet ha eredeti hangzással szeretnéd megtekinteni. Nem csak hogy igen széleskörűen testre szabható, hanem maga a kinézete is megváltoztatható beépített témák segítségével.

A formátumokat tekintve a ma legnépszerűbbnek tekinthető kimenetek támogatottak, MP2, MP3, OGG, WMA, 3GP, AVI, FLV, MKV, OGG, OGM, MP4, DivX természetesen a lista nem teljes.

Szintén telepítést nem igénylő alkalmazás videók, illetve audió tartalmak megnyitásához a VLC Media Player Portable, YouTube támogatással pedig a CherryPlayer Portable megoldása rendelkezik.

A UMPlayer Portable egy hordozható videó, illetve audió lejátszó szoftver, amivel online rádiócsatornákat is lehet streamingelni, Kis méret rengeteg igen hasznosnak tekinthető funkció jellemzi. Magyar nyelven is tud.

UMPlayer Portable

UMPlayer Portable összefoglaló:

 • Videólejátszó szoftver
 • nem kell telepíteni, hordozható változat
 • Stream feladatokhoz
 • Online rádiócsatornák vételéhez
 • rengeteg támogatott kodek
 • felirat kereső funkció
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.umplayer.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UMPlayer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UMPlayer 0.982015-12-29 UMPlayer 0.98 (0)
  Az UMPlayer egy univerzális médialejátszó program, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni. Amellett hogy Free […]
 • Java Mod Player 3.9.32024-07-13 Java Mod Player 3.9.3 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]
 • Mini Radio Player 6.3.2.02024-07-04 Mini Radio Player 6.3.2.0 (0)
  A Mini Radio Player egy igen széles körű támogatottsággal rendelkező Online rádiócsatornák megnyitására megfelelő program amivel […]
 • QMPlay2 Build 24.06.162024-06-17 QMPlay2 Build 24.06.16 (0)
  A QMPlay2 egy komplett multimédiás központ, videók, illetve zenei fájlok korszerű lejátszásához. A szoftverrel könnyedén tudsz Online […]
 • uView Player 8.4.02024-06-12 uView Player 8.4.0 (0)
  Az uView Player Videók, Audió tartalmak zökkenőmentes lejátszásához, YouTube Stream böngészéshez hatékony program, a fájlokat egy […]

Szólj hozzá