Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1.2985

A Media Player Classic – Black Edition Portable Filmekhez, zenékhez, Online rádiók eléréséhez felhasználható remek kis szoftver. A magyar nyelvi támogatással bíró program ideális AVI, MPEG, TS, RAW, 3GP, MP3, OPUS, OGG formátumok megnyitásához. Blu-ray lejátszóként is funkcionál. Lehetőség van vele lejátszólistákat is összeállítani. Free alkalmazás.

Az alábbi alkalmazás egyik leginkább említésre méltó előnyös tulajdonsága, hogy akár több számítógépen is futtatni tudod anélkül, hogy azt telepíteni kellene, amellett hogy a Media Player Classic – Black Edition Portable MPC BE megőrzi a bő funkcionalitást, illetve a könnyed használhatóságot. Ha mégis telepítenéd, hagyományos kiadásban is elérhető a kínálatunkból.

A Media Player Classic – Black Edition Portable letöltése után a gépedre lementett tömörített fájlt csak ki kell csomagolni ezt követően a szoftvert azonnal használhatod, Magyar nyelven is elérhető.

Ha egy kisebb multimédiás kollekcióval rendelkezel a számítógépeden, abból össze tudsz állítani lejátszólistákat, ha egy adott videót, vagy zenei fájlt többször is le szeretnél játszani, kedvencekhez adható. Az alkalmazás AVI, MPEG, TS, RAW, 3GP, MP3, OPUS, OGG kodek típusokat támogat, azokat tudja megnyitni. Természetesen ettől nagyobb támogatottsági listával rendelkezik.

A Media Player Classic – Black Edition Portable a felirat támogatáson felül beállítások egész sorát biztosítja annak az érdekében, hogy a lehető legrugalmasabban tudd kihasználni minden funkcióját, ez nem csak audió, hanem videó jellemzőknél is elérhető. Megadható a képarány, hangsávok. A szoftverrel Online tartalmakat is el lehet érni, ez lehet rádió, vagy akár YouTube videó, ezzel az opcióval akár a böngésző megnyitása nélkül tudsz videókat Streamingelni, azt rugalmasabban kezelni.

A Media Player Classic – Black Edition Portable egy alapvetőbb opciókkal biztosított képernyőmentő funkciót is tartalmaz.

Helyette választhatod az OooPlayer Portable, illetve a CherryPlayer Portable nevű alkalmazást. Az utóbbi szintén támogatja a YouTube videók Streamingelésének a lehetőségét.

A Media Player Classic – Black Edition Portable egy Blu-ray kimeneteket is támogató, ingyenes film, illetve zene lejátszó szoftver. Tartalmaz egy beépített képernyő mentő funkciót, összeállíthatsz vele lejátszó listákat, Streamingelhetsz YouTube videókat, Online rádiócsatornákat. Magyar nyelvű.

Media Player Classic - Black Edition Portable

Media Player Classic – Black Edition Portable összefoglaló:

 • Videó lejátszó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • lejátszólisták, kedvencek támogatás
 • YouTube Stream feladatokhoz
 • Online rádiócsatornákhoz
 • Blu-ray lejátszó
 • beépített képernyőmentő funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/mpcbe/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Media Player Classic - Black Edition Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Media Player Classic – Black Edition 1.5.6.60002021-02-02 Media Player Classic – Black Edition 1.5.6.6000 (0)
  A Media Player Classic - Black Edition egy filmek megtekintéséhez, illetve zenei fájlok megnyitásához ideális szoftver. A program […]
 • Media Player Classic Home Cinema 1.9.162021-09-22 Media Player Classic Home Cinema 1.9.16 (0)
  A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
 • Media Player Classic Home Cinema portable 1.9.162021-09-22 Media Player Classic Home Cinema portable 1.9.16 (1)
  A Media Player Classic Home Cinema portable egyszerű, kis erőforrással rendelkező igen széleskörű kodek támogatást kapott videó […]
 • HUPlayer 1.0.62019-06-20 HUPlayer 1.0.6 (1)
  A HUPlayer egy skinezhető kezelőfelületű videók, audió fájlok lejátszására alkalmas multimédiás program, ami rengeteg formátumot […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]