OooPlayer Portable 2.2.0.3422

Az OooPlayer Portable egy installálás nélkül kipróbálható korszerű zenelejátszó szoftver. Több népszerűbb formátumot is támogat, lehetőség van vele lejátszólistákat összeállítani. Ideális Online rádiócsatornák streamingeléséhez. Tartalmaz még audió felvevő funkciót is. Free alkalmazásként, ingyenesen használható.

Ha kipróbáltad a címben említett alkalmazás hagyományos kiadását, esetleg azt rugalmasabban szeretnéd használni, több gépen is futtatnád telepítés nélkül akkor itt az OooPlayer Portable. A szoftver a kor elvárásainak megfelelően az összes kényelmi funkciót biztosítja amit csak elvárhatsz tőle. Ezt mind ingyenesen veheted igénybe.

Az OooPlayer Portable letöltése után nem is kell mást tenned, mint a gépedre lementett tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni ezt követően az adott mappában található alkalmazást csak el kell hogy indítsd.

Az OooPlayer Portable kezelőfelülete nem tartalmaz semmilyen extra konfigurációs lehetőséget, minden fölösleges sallangtól mentesen érhető el. A megnyitásra szánt zenei fájlt egyszerűen csak a felületére kell húzni, közvetlenül itt azonnal össze is állíthatsz vele lejátszólistákat. Ezzel az opcióval jelentősen növelhető a felhasználói élmény. Az alábbi kiadás funkcionálisan szinte ugyan azokat a lehetőségeket biztosítja akárcsak az OooPlayer Portable telepíthető verziója.

A szoftver abban az esetben is hamar el tudja nyerni a tetszésedet, ha Online rádiócsatornákat szeretnél elérni. A szoftver több népszerűbb adót is támogat, a megnyitott tartalmakról azonnal hangfelvételeket tudsz készíteni.

Az OooPlayer Portable Audió fájloknál MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC, APE, OGG, FLAC, WMA, MPC formátumokat ismer. A fejlesztőnek hála folyamatosan új kiadással látja el a felhasználói táborát, így rendszeresen fedezhető fel benne új kodek támogatás.

Az OooPlayer Portable tartalmaz még egy alapvetőbb Equalizer funkciót, egyénileg módosítható vele az audió hangzás. Természetesen ezt nem kötelező módosítani csak abban az esetben ha egyéni igények merülnének fel.

Telepítés nélküli zenelejátszókét választhatod még a VLC Media Player Portable, illetve a ZPlayer Portable nevű szoftvert, mindkét kiadás ingyenesen használható.

Az OooPlayer Portable egy telepítés nélkül futtatható zenék lejátszására, illetve Online tartalmak Streamingelésére felhasználható szoftver. Támogatja a lejátszólistákat, nagyon egyszerű a használata, sőt ingyenesen próbálható ki bárki számára. Audió felvevővel…

OooPlayer Portable

OooPlayer Portable összefoglaló:

 • Zenelátszó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • lejátszólistákat is össze lehet vele állítani
 • Online rádiócsatornákhoz
 • Beépített Equalizer
 • Audió felvevő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/oooplayer/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
OooPlayer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • MPV-EASY Player 0.36.0.12023-08-02 MPV-EASY Player 0.36.0.1 (0)
  Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, […]
 • MusicBee Portable 3.4.80332022-01-06 MusicBee Portable 3.4.8033 (0)
  A MusicBee Portable egy zenei fájlok számos előre integrált szolgáltatással futtatható lejátszásához, illetve az azok […]
 • Player 1.0.13.02016-11-26 Player 1.0.13.0 (0)
  A Player egy kis méretű, minimális felhasználói interaktivitást igénylő, egyszerűen használható videó, illetve audió lejátszó […]
 • X-SMPlayer 14.9.0 [rev5]2016-01-14 X-SMPlayer 14.9.0 [rev5] (0)
  Az X-SMPlayer a népszerű videólejátszó alkalmazás alternatív változata, amit nem kell telepíteni. Amellett hogy Free alkalmazás, […]