Zenelejátszó

OooPlayer 2.2.0.3422

Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC, APE, OGG, FLAC, WMA, MPC kimeneteket. Az alábbi Free alkalmazás ( Ingyenes ) nem csak a számítógépeden tárolt multimédiás fájlok megnyitását támogatja, hanem akár Online rádiócsatornákat is tudsz vele Streamingelni. Támogatja a lejátszólistákat is.

Egy több ma népszerűbb kodek formátum támogatással rendelkező, csekély mérettel bíró multimédiás fájlok megnyitására ideális alkalmazás az OooPlayer. A szoftver igény esetén telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető azok számára akik csak ki szeretnék próbálni. Ingyenes.

Az OooPlayer letöltése után a szoftver néhány kattintást igénylő telepítését követően egy szerény, korszerű, jól navigálható kezelőfelület fogad, ahol számos ma elterjedt audió formátum nyitható meg, ezekből akár lejátszólistákat is össze tudsz állítani. Ezzel az opcióval sokkal kényelmesebben használhatod a hétköznapokban.

Az OooPlayer támogatást nyújt MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC, APE, OGG, FLAC, WMA, MPC formátumok esetén. Tartalmaz még egy beépített equalizert, így a betallózott zenei tartalmat hangzásban hozzá lehet igazítani a géphez csatlakoztatott hangszórókhoz. Ezzel a minőségibb zenehallgatás érhető el.

Nagyobb zenei kollekció esetén saját elvárás szerint állíthatsz össze lejátszólistákat, felfedezhető az OooPlayer nevű alkalmazásban egy beépített kereső funkció, vele a számítógépeden tárolt zenei tartalmak egyszerűbb, célspecifikusabb elérése valósítható meg.

Az OooPlayer különlegessége, hogy akár Stream feladatokat is el tudsz vele végezni, Online rádiócsatornák érhetőek el, alapértelmezetten a program néhány csatornát biztosít. Szerencsére olyan alapvető lehetőségek sem maradhattak ki belőle mint az audió felvevő funkció, itt egyetlen parancs kiadásával lehet felvételeket készíteni szinte bármelyik műsorról. A beállításoknál megadható, hogy milyen paraméterek figyelembevétele mellett tegye meg azt.

Az OooPlayer zenelejátszója minden olyan számítógép tulajdonos számára javasolt akik az egyszerű használhatóságra tartanak igényt amellett hogy biztosít minden olyan kényelmi funkciót amit elvárhatunk egy modern médialejátszótól.

Helyette választhatod még a TangoPlayer, illetve az Aimp nevű szoftvert. az utóbbi az egyik legnépszerűbb alkalmazás.

Az OooPlayer egy MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC, APE, OGG, FLAC, WMA, MPC formátumokat támogató zenelejátszó szoftver, amit Online rádiócsatornák vételére is fel lehet használni. Audió felvevő funkciót is tartalmaz. Ingyenes kiadás.

OooPlayer

OooPlayer összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
OooPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Java Mod Player 3.9.32024-07-13 Java Mod Player 3.9.3 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]
 • RadioListPlayer 2.12024-06-01 RadioListPlayer 2.1 (0)
  A RadioListPlayer az idejük nagy részét számítógép előtt töltő felhasználók számára kiváló amivel Online rádiócsatornákat tudunk […]
 • MusicBee Portable 3.4.80332022-01-06 MusicBee Portable 3.4.8033 (0)
  A MusicBee Portable egy zenei fájlok számos előre integrált szolgáltatással futtatható lejátszásához, illetve az azok […]
 • CoolPlayer+ 2.19.62018-08-26 CoolPlayer+ 2.19.6 (0)
  A CoolPlayer+ egy kis méretű, rengeteg hasznos funkciót magában rejtegető zenelejátszó szoftver. Ez a Free alkalmazás azon felül hogy […]
 • OooPlayer Portable 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer Portable 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer Portable egy installálás nélkül kipróbálható korszerű zenelejátszó szoftver. Több népszerűbb formátumot is támogat, […]

Szólj hozzá