CoolPlayer+ 2.19.6

A CoolPlayer+ egy kis méretű, rengeteg hasznos funkciót magában rejtegető zenelejátszó szoftver. Ez a Free alkalmazás azon felül hogy támogatja a számítógép merevlemezén található multimédiás tartalmak megnyitását, arra is megfelelő, hogy Stream feladatokat is rábízzunk, online rádiócsatornák formájában. MP3 lejátszóként is megállja a helyét. ID3 Tag támogatással.

Ha egy szerény erőforrás mellett futtatható zenelejátszó szoftvert keresel, ami azzal ellentétben, hogy nem terheli le akár a gyengébb konfigurációjú gépeket, biztosítja azokat a funkciókat ami a kategóriájára jellemző programokra jellemző, akkor kipróbálhatod a CoolPlayer+ megoldását.

A CoolPlayer+ letöltése után szinte azonnal munkára fogható, a kezelőfelülete egyszerű, szerény, áttekinthető, Ha meg szeretnél nyitni egy audió tartalmat, egyszerűen azt csak a felületére kell húzni. Ismeri az összes népszerűbb formátumot, legyen az MP3, vagy OGG. A kinézetét külső témákkal lehet megváltoztatni, funkcionálisan a hivatalos oldalról pluginokkal bővíthető. Mint korábban említettük, a CoolPlayer+ arra is alkalmas hogy online tartalmak megnyitását is rábízzuk, akár Rádiócsatornák URL-je is megadható. A CoolPlayer+ főbb navigációs szerveit tekintve, meg lehet állítani az audiót, ugratni lehet, vagy módosítható a lejátszás sebessége.

CoolPlayer+ Konfigurálás:

A beállításoknál néhány egyszerűbb konfigurációs szervhez lehet hozzáférni, ahol teste szabottabb működést lehet kihozni, természetesen ezeket nem fontos módosítani, csak akkor ha valóban szükség van rá.

Természetesen mint a nagyobb márkanevek, a CoolPlayer+ is támogatja, hogy multimédiás tartalom esetén saját lejátszólistákat hozzunk létre, majd azt a korábban megadott kritériumok szerint fogja majd lejátszani. Ha a fájl tartalmaz ID3 tagokat természetesen azokat is meg tudja jeleníteni.

Alternatívájaként használhatod a Qmmp megoldását, vagy a szintén ingyenes AIMP nevű programot. Mindkét szoftver számos extra funkciót szolgáltat.

A CoolPlayer+ egy kis erőforrás igényt támasztó audió lejátszó szoftver, ami Stream feladatokat is ellát. A kinézetét témákkal lehet megváltoztatni, míg funkcionálisan további pluginok hozzáadásával lehet bővíteni. Mivel teljesen ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni.

CoolPlayer+

CoolPlayer+ összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • MP3 lejátszó
 • kis erőforrás
 • minimális konfigurálást igényel
 • lejátszólisták támogatása
 • stream feladatok
 • skinezhető, pluginozható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://coolplayer.sourceforge.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CoolPlayer+
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • XMPlay 3.8.5.02022-01-15 XMPlay 3.8.5.0 (0)
  Az XMPlay egy kis méretű, minimális erőforrás igénnyel rendelkező zenelejátszó szoftver, ami számos népszerű formátumot támogat. […]
 • 5KPlayer 6.92021-10-26 5KPlayer 6.9 (0)
  Az 5KPlayer egy igen széleskörűen használható videólejátszó szoftver, ami a modern megjelenésen felül számos különleges szolgáltatást […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • 3nity Media Player Portable 4.0.0.212019-01-29 3nity Media Player Portable 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player Portable egy méltán elismerést érdemlő film, zene lejátszó program amivel megfelelő eszközök igénybevétele […]