Cool - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Cool

 • A CoolPlayer+ egy kis méretű, rengeteg hasznos funkciót magában rejtegető zenelejátszó szoftver. Ez a Free alkalmazás azon felül hogy támogatja a számítógép merevlemezén található multimédiás tartalmak megnyitását, arra is megfelelő, hogy Stream feladatokat is rábízzunk, online rádiócsatornák formájában. MP3 lejátszóként is megállja a helyét.

  CoolPlayer+ 2.19.6

  A CoolPlayer+ egy kis méretű, rengeteg hasznos funkciót magában rejtegető zenelejátszó szoftver. Ez a Free alkalmazás azon felül hogy támogatja a számítógép merevlemezén található multimédiás tartalmak megnyitását, arra is megfelelő, hogy Stream feladatokat is rábízzunk, online rádiócsatornák formájában. MP3 lejátszóként is megállja a helyét.

  olvasd tovább...

 • Az IconCool Editor egy egyszerű, könnyed felépítéssel rendelkező ikon készítő szoftver amivel akár komolyabb szakértelem nélkül hozhatod létre az adott elemet. Ez a Free alkalmazás támogatja a 3D hatás effektust, […]

  IconCool Editor 6.33

  Az IconCool Editor egy egyszerű, könnyed felépítéssel rendelkező ikon készítő szoftver amivel akár komolyabb szakértelem nélkül hozhatod létre az adott elemet. Ez a Free alkalmazás támogatja a 3D hatás effektust, […]

  olvasd tovább...

 • A CoolNovo Portable egy hordozható böngésző amivel kedvenc Weboldalainkat tudjuk megtekinteni, számos kiegészítőt tartalmat.

  CoolNovo Portable 2.0.9.11

  A CoolNovo Portable egy hordozható böngésző amivel kedvenc Weboldalainkat tudjuk megtekinteni, számos kiegészítőt tartalmat.

  olvasd tovább...

 • A CoolNovo egy ingyenesen használható, kiegészítőkben gazdag böngészőmotor ami a Chrome alapjaiból építettek.

  CoolNovo 2.0.9.20

  A CoolNovo egy ingyenesen használható, kiegészítőkben gazdag böngészőmotor ami a Chrome alapjaiból építettek.

  olvasd tovább...