Zenelejátszó

XMPlay 3.8.5.0

Az XMPlay egy kis méretű, minimális erőforrás igénnyel rendelkező zenelejátszó szoftver, ami számos népszerű formátumot támogat. Legyen az MP2, MP3, OGG, WAV. Természetesen Free alkalmazásként futtatható, ráadásul könnyen összeállíthatsz vele lejátszólistákat is. Online rádiók vételéhez is remek választás. MP3 fájlok lejátszásához elengedhetetlen.

Egy kifejezetten zenei tartalmak megnyitására alkalmas szerény erőforrással rendelkező audió lejátszó program az XMPlay ami minden fontosabb funkciót biztosít azért a feladatkörért, amire eredetileg tervezték.

Az XMPlay letöltése után egy tömörített fájlt kapunk, amit csak ki kell csomagolni, ezután azonnal használható állapotba kerül, be is tallózhatóak a számára kedvenc zenei tartalmaid.

Az alkalmazás kezelőfelülete rendkívül modern, de akik ezzel mégsem lennének megelégedve azt könnyen meg lehet változtatni skinekkel, ezt hozzá külső forrásból lehet beszerezni, akárcsak pluginokat, amikkel funkcionálisan tovább lehet „okosítani”.

Akárcsak a hasonló médialejátszók, egy grafikus equalizert is biztosít amivel a hangzást lehet finomítani műfaj szerint. Az XMPlay médialejátszója rengeteg beállítást tartalmaz, így teljesen az igényekhez lehet igazítani funkcionálisan, megadható neki hogy milyen audió fájlokat szeretnénk vele megnyitni, itt többek között ismeri az MP2, MP3, OGG, WAV kimeneteket.

Rádiócsatornák megnyitásához is futtatható zene lejátszó az XMPlay

Ha rengeteg zenei fájl található a számítógépen, de csak adott tartalmakat szeretnél vele hallgatni, összeállíthatsz saját lejátszólistákat ez lehet vegyes tartalom. Az XMPlay természetesen nem ragad le a lehetőségeit tekintve a számítógép merevlemezén tárolt fájlok megnyitásánál, mivel Stream feladatokhoz is ideális, ahol akár Online rádiócsatornák által sugárzott tartalmakhoz is hozzá lehet vele férni, ezt PLS, M3U, ASX, WAX, CUE kiterjesztéssel, vagy hagyományos URL beillesztéses módszerrel lehet kezdeményezni.

Az XMPlay helyett választhatod még zenei fájljaid megnyitásához az AIMP vagy a TangoPlayer nevű programot, nagy támogatottságot pedig a CoolPlayer+ biztosít.

Az XMPlay egy kis méretű, akár Online rádiócsatornák elérésére is alkalmas zenelejátszó szoftver, ami ideális MP3 fájlok megnyitásához is. Ingyenes, skinezhető, pluginozható.

XMPlay

XMPlay összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • kis erőforrás
 • egyszerű használat
 • skinezhető, pluginozható
 • lejátszólisták támogatása
 • Online rádiócsatornákhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://support.xmplay.com/index.php
XMPlay letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XMPlay
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Java Mod Player 3.82023-12-30 Java Mod Player 3.8 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]
 • TangoPlayer 1.6.82020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
  A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]
 • CoolPlayer+ 2.19.62018-08-26 CoolPlayer+ 2.19.6 (0)
  A CoolPlayer+ egy kis méretű, rengeteg hasznos funkciót magában rejtegető zenelejátszó szoftver. Ez a Free alkalmazás azon felül hogy […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • PlayIt Live 2.15.2.44902024-05-27 PlayIt Live 2.15.2.4490 (0)
  A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free […]

Szólj hozzá