5KPlayer 6.2

Az 5KPlayer egy igen széleskörűen használható videólejátszó szoftver, ami a modern megjelenésen felül számos különleges szolgáltatást rejteget magában. Ez a Free alkalmazás tud YouTube videókat megnyitni, illetve Online rádiócsatornákat streamingelni. Videó letöltő, illetve képlopóval.

Ha multimédiás feladatokról van szó, azok megnyitása merül fel mint igény, mindenképp érdemes olyan eszközt választani ami egy felületen tud minden felhasználói igényt kielégíteni. Ilyen az 5KPlayer megoldása is ami profi a maga területén. Igaz névben még kevésbé ismert, de mindenképp érdemes megismerni mivel rengeteg különlegességet tartogat.

Az 5KPlayer letöltése, illetve telepítése után egy meglepően egyszerű, de kornak hű felhasználói felület fogad, ahol az általa kínált szolgáltatások értelemszerű elrendezés alapján lettek elhelyezve.

Közvetlenül a felületéről több módon is lehetőség van média betallózására, ez lehet a számítógép merevlemeze, CD/DVD meghajtó, de akár külső forrás is streaming formájában. Ez lehet YouTube tartalom vagy online rádió szolgáltatás.

Az utóbbi esetén az 5KPlayer csak annyit igényel, hogy az adott URL-t megadod neki, illetve a használt portot. Néhány előre integrált csatornát is tartalmaz, de a sajátjaidat is használhatod.

Videóknál számos ismert és kevésbé elterjedt kodeket meg tud nyitni, legyen az AVI, FLV, ASF, MKV, MOV, 3GP, XviD, YUV, DAT… Természetesen ez csak egy ízelítő a kínálatából. Filmek esetén az azokhoz tartozó felirat, illetve audió csatornák külön kiválaszthatóak, ha az abból többet is tartalmazna.

Az 5KPlayer-ben van még egy beépített képlopó amivel megörökíthető egy adott esemény a filmen belül, ezt kézzel lehet kezdeményezni, esetleg billentyűkombinációkkal. A különlegességei közzé tartozik, hogy az online kezelt videós tartalmak nem csak hogy megtekinthetőek vele, de opcionálisan le is tölthetőek, itt kézzel adható meg a formátum, továbbá a felbontás.

Alternatívaként néhány ismert népszerű szoftvert javaslunk, többek között a VLC Media Player nevű programot, vagy a Gom Media Player ami szintén alkalmas online tartalmakhoz. Internetes TV/rádiócsatornák vételéhez a ProgDVB az egyik legjobb választás.

Az 5KPlayer egy kiváló videólejátszó segédlet, amivel igen rugalmasan, számos forrásból tudsz multimédiás fájlokat megnyitni. YouTube, illetve rádiócsatorna vételi támogatással.

5KPlayer

5KPlayer összefoglaló:

 • Videólejátszó program
 • YouTube támogatás
 • videóletöltő funkció
 • beépített képlopó
 • modern megjelenés
 • felirat, audió kezelés
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.5kplayer.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
5KPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UMPlayer 0.982015-12-29 UMPlayer 0.98 (0)
  Az UMPlayer egy univerzális médialejátszó program, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni. Amellett hogy Free […]
 • ExMplayer 5.0.02015-08-02 ExMplayer 5.0.0 (0)
  Az ExMplayer egy igen sokoldalú videó, illetve audió lejátszó program, ami az alap szolgáltatáson felül egyéb funkciókat is […]
 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • CherryPlayer 3.0.52020-03-04 CherryPlayer 3.0.5 (0)
  A CherryPlayer egy filmlejátszó mindenes multimédiás segéd, ami rengeteg formátumot ismer. Tud streamingelni, YouTube videót […]
 • MWPlayer 1.0.10 Build 3354 Beta2016-01-08 MWPlayer 1.0.10 Build 3354 Beta (0)
  Az MWPlayer egy könnyen kezelhető, tekintélyes tudás birtokában lévő multimédiás szoftver. Alkalmas videók, audió fájlok […]