Youtube Media Player 1.2.1.12

A Youtube Media Player egy különleges kliens alkalmazás, amivel YouTube videókat tudsz elérni a böngésző megnyitása nélkül. A szoftver segítségével videókat lehet keresni, lejátszani, vagy ha szükséges azt le is töltheted. Támogatja, hogy lejátszólistákat tudj összeállítani a számodra fontosabb tartalmakról. Free alkalmazás.

Ha rendszeresen látogatod az egyik legnépszerűbb közösségi videómegosztó portált, a YouTube-ot, az ott megosztott tartalmak rugalmasabb elérésére szeretnél keresni egy segédalkalmazást, akkor kipróbálhatod a teljesen ingyenesen használható Youtube Media Player nevű alkalmazás.

A Youtube Media Player letöltése után a telepítésekor ikont is létrehozhatsz az asztalon, így a szoftver sokkal könnyebben indítható el.

A Youtube Media Player rengeteg hasznos funkciót biztosít, neki köszönhetően a böngésződ megnyitása nélkül kereshetsz YouTube videókat, azokat vele közvetlenül le is tudod játszani, vagy a kedvenceidet lejátszólistákhoz lehet adni. Ha egy adott videót többször is meg szeretnél tekinteni Offline módon, akkor van egy jó hírünk, a Youtube Media Player tartalmaz egy videó letöltő funkciót is. Az alkalmazás igen kis méretű, könnyen kezelhető, kevés erőforrás igénnyel bír.

A Youtube Media Player indítása után kategóriák szerint csoportosítva biztosít népszerű videókat, de ha te adott zenei tartalmakra tartanál igényt, kereséseket is kezdeményezhetsz. A szoftver kezelőfelülete igen modern, ami még előny az esetében, hogy a kinézetét beépített skinek segítségével meg lehet változtatni. Minimális beállítást igényel, mentés esetén előre definiálható, hogy az adott médiafájlt hová mentse el. Itt előre megadható a méret, illetve a formátumot illető paraméterek.

YouTube videók letöltésére használhatod még a VSO Downloader, illetve a Houlo Video Downloader nevű alkalmazást. Egy másik szintén ígéretes segédalkalmazás a Vlufi ami több népszerűbb formátumban is támogatja, hogy tartalmakat tudj lementeni.

A Youtube Media Player egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy YouTube videókat tudj keresni, lejátszani, esetleg azokat le tudd tölteni. Amellett hogy ingyenes, nagyon egyszerű a használata.

Youtube Media Player

Youtube Media Player összefoglaló:

 • YouTube kliens alkalmazás
 • videók kereséséhez
 • videó lejátszó funkció
 • YouTube videó letöltő
 • lejátszólisták támogatása
 • skinezhető felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/ymp/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Youtube Media Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RealPlayer 20.0.7.3072021-12-05 RealPlayer 20.0.7.307 (0)
  A RealPlayer egy profi igen széleskörű funkcionalitással rendelkező multimédiás program ami webes tartalmak, illetve a számítógépen […]
 • Gihosoft TubeGet 8.7.962021-11-18 Gihosoft TubeGet 8.7.96 (0)
  A Gihosoft TubeGet egy nagyon egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas szoftver. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan azt […]
 • 5KPlayer 6.92021-10-26 5KPlayer 6.9 (0)
  Az 5KPlayer egy igen széleskörűen használható videólejátszó szoftver, ami a modern megjelenésen felül számos különleges szolgáltatást […]
 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • Windows Media Player Plus! 2.92017-06-30 Windows Media Player Plus! 2.9 (0)
  A Windows Media Player Plus! Egy rendkívül hasznos kiegészítő plugin a népszerű Film, illetve zenelejátszó programhoz. A szoftver […]