Zoom Player MAX 16.5.1650

A Zoom Player MAX egy profi Multimédiás szoftver ami minden ismertebb kodek típust meg tud nyitni, videóhoz, audióhoz. Ideális Online rádió/TV csatornákhoz. Streamingelésre, a megnyitott tartalmak tulajdonságai is manipulálhatóak. Equalizer funkcióval is rendelkezik.

Kevés olyan multimédiás program található, ami egy felületen az összes fontos és talán említésre méltó funkciót szolgáltatja. Talán ez ma már alapnak számít, hisz miért is használnánk egy adott időben több programot is ha eggyel is megvalósítható mindez. Egy kifejezetten multifunkciós feladatokat ellátni képes applikáció a Zoom Player MAX ami az előzőleg felsorolt kritériumoknak mind megfelel.

Mindamellett hogy nagy tudással rendelkezik még a kinézete is modern. A kis méretű telepítőállomány installálása igen gyors, a folyamat végeztével további kiegészítők beszerzésére is felkérhető, továbbá itt van arra mód, hogy a Magyar nyelvi fájlt is hozzáadjuk, sajnos ezt kézzel kell megtenni. Ezek végeztével azonnal futtatható. A Zoom Player MAX AVI, MPEG, OGG, MP3, MP4, WMA, OGM, FLAC formátumokhoz használható.

A Zoom Player MAX egy kicsit kilóg a sorból ha a videók és audió tartalmak megnyitásáról, lejátszásáról van szó, mivel az esetében, ezt könyvtár, meghajtó, URL, feliratfájl formájában történik, de természetesen hagyományos tartalmak is betallózhatóak. Ez megkerülhető a fájltársítások módosításával. A Zoom Player MAX könnyedén kezeli a feliratokat amit külső forrásból is hozzáfűzhetsz, támogatja a lejátszólisták használatát is. Ami igazán érdekessé teszi az a tény, hogy a megnyitott audió, illetve videó tartalmak egyéb jellemzői is módosítható, videók esetén a fényerő, kontraszt, gamma, audióknál, egy beépített equalizer segít az igazi moziélmény elérésében.

A Zoom Player MAX több konstrukcióban is elérhető, Free, illetve Pro változatban. Értelemszerűen az ingyenes kevesebb lehetőséget tartalmaz. Igen részletes beállítást szolgáltat, minden egyes vezérlés teljesen a felhasználó igényeihez igazítható, természetesen olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki belőle mint a billentyűparancsos vezérlés.

Néhány ingyenes megfelelőjét tekintve kipróbálható a VSO Media Player vagy a szintén szabadon felhasználható Media Player Classic Home Cinema ami igen gazdag kodek támogatással büszkélkedhet.

Összességében nézve a Zoom Player MAX segítségével meg tudod tekinteni a videóidat, le tudod játszani Audió fájljaidat, de az online tartalmak elérése sem akadály a számára.

Zoom Player MAX

Zoom Player MAX összefoglaló:

 • Videó lejátszó szoftver
 • több csomagban is elérhető
 • modern megjelenés
 • Online rádió/TV csatornák támogatása
 • lejátszólista
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • streaming
 • equalizer
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.inmatrix.com/products.shtml

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Zoom Player MAX
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,83 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zoom Player Professional 12.02016-07-06 Zoom Player Professional 12.0 (0)
  A Zoom Player Professional egy igazán sokat tudó prémium multimédiás mindenes applikáció. Ideális filmek megtekintéséhez, audió […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • UMPlayer 0.982015-12-29 UMPlayer 0.98 (0)
  Az UMPlayer egy univerzális médialejátszó program, amivel videókat, illetve audió tartalmakat lehet megnyitni. Amellett hogy Free […]
 • ProgDVB 7.42.42021-10-15 ProgDVB 7.42.4 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • ProgDVB Network Edition 7.42.42021-10-15 ProgDVB Network Edition 7.42.4 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]