Videó

onlineTV 19.23.3.13

Az onlineTV egy interneten elérhető TV, illetve rádiócsatornák vételére használható program ami egy modern kiegészítőkkel létrehozott tools. Műfaj alapján integrált, illetve számos csatornával rendelkezik. A programmal webkamerák, illetve Live stream tartalmak megtekintéshez van mód ahol felvehetőek azok a multimédiás tartalmak amiket többször is meg szeretnénk tekinteni, illetve azt akár meg is lehet osztani.

Online elérhető TV, illetve rádiócsatornák Stream lejátszására használható multimédiás program ami Webkamera eszközökkel kezelt tartalmak lejátszására is minden lényeges szolgáltatást tartalmaz. Az onlineTV multimédiás szoftverrel a műsorokat fel is lehet venni, kizárólag audió tartalom felvételéhez is futtatható amit meg lehet osztani.

Az onlineTV letöltése, illetve a telepítése után egy modern, rengeteg szolgáltatással rendelkező szoftverrel lehet akár műfaj szerint rendszerezett panelon TV, illetve rádiócsatornákat lejátszani.

A multimédiás szoftver az onlineTV által támogatott funkciók között a hasonló szoftverek alap szolgáltatásával összehasonlítva szinte semmilyen új szolgáltatást nem kapunk, így kényelmesen lehet kiválasztani azokat a funkciókat amivel a TV, illetve rádiócsatornák lejátszásához, illetve az azokhoz extra megoldásként fontosabb eszközöknél szükséges. A multimédiás program a tartalmakat a felhasználói felületén egy listán lehet kiválasztani, illetve egy beépített kereső funkcióval lehet azokat a csatornákat kiválasztani amivel egyszerűbben lehet egy adott csatornát felkutatni, illetve azt lejátszanunk.

Live Stream TV illetve Rádiócsatornák megnyitásához hatékony az onlineTV

Az onlineTV kedvencek funkciót is biztosít ahol a lehető legegyszerűbben lehet azokat a tartalmakat kényelmesen megnyitni amik olyan műsorokkal rendelkeznek amiket egy későbbi időpontban ismét meg szeretnénk majd nyitni.

StreamTV, illetve rádiócsatornák megtekintéséhez használható alkalmazás a ProgDVB, illetve a Stremio Windows rendszeren használható kiegészítő ami szintén rengeteg olyan csatornát tartalmaz amik minden Windows rendszeren Stream funkciót keresők számára lényeges.

Az online TV egy TV, illetve Online rádiócsatornák megtekintésre használható multimédiás program ami Stream Webkamerák által felvett multimédiás tartalmak megtekintését, audiók, videók felvételére is futtatható. A modern felhasználói felülettel elérhető alkalmazás ingyenesen is kipróbálható.

onlineTV

onlineTV Összefoglaló:

 • Online TV, illetve rádiócsatornákhoz
 • kereső funkció
 • Felvehető tartalmak
 • műsorok online megosztása
 • rengeteg csatorna
 • Stream Webkamera támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Teljes név
onlineTV
Platform
Windows
Teljes ár
USD 21,18
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ChrisTV Online! PREMIUM Edition 11.202015-09-26 ChrisTV Online! PREMIUM Edition 11.20 (0)
  A ChrisTV Online! PREMIUM Edition ideális hogy TV, illetve rádióállomásokat érj el. Rengeteg különleges szolgáltatást sajtoltak bele, […]
 • ProgDVB Network Edition 7.62.12024-07-23 ProgDVB Network Edition 7.62.1 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • ProgDVB 7.62.12024-07-23 ProgDVB 7.62.1 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • Zoom Player MAX 19.0.02024-06-08 Zoom Player MAX 19.0.0 (0)
  A Zoom Player MAX egy profi Multimédiás szoftver ami minden ismertebb kodek típust meg tud nyitni, videóhoz, audióhoz. Ideális Online […]
 • BS.Player 2.78.10942023-03-28 BS.Player 2.78.1094 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]

Szólj hozzá