Videó

Stremio 4.4.168

A Stremio egy igen jól megtervezett professzionális multimédiás központ, amivel rengeteg online szolgáltatás válik elérhetővé. Ideális Online TV, rádió csatornák elérésez, De akár YouTube Stream tartalmakhoz is hozzáférhetsz, azokat sokkal rugalmasabban kezelheted. Amellett hogy Magyar nyelven is tud, Free alkalmazás formájában érhető el.

Ha egy univerzális multimédiás szoftvert keresel, amivel elsősorban Streaming feladatokat tudsz ellátni, fontos hogy ingyenes legyen és Magyar nyelvi támogatással rendelkezzen, akkor itt a Stremio. Kevés ilyen tekintélyes tudással rendelkező program érhető el jelenleg.

A Stremio letöltése és telepítése után regisztrálni is lehet, természetesen ez nem kötelező, mivel vendég fiókkal is elérhető.

A Stremio kezelőfelülete rendkívül jól szervezett, az általa biztosított funkciók áttekinthető formában biztosítottak. Mint korábban kitértünk rá, a szoftver elsősorban online szolgáltatásokat támogat. Közvetlenül számos népszerű Online TV adást, illetve rádiócsatornát elérhetsz, sőt azokat rendszerezni is tudod, így később sokkal egyszerűbben tudod az általad favorizáltakat elérni.

Ha ez nem volna elég, rengeteg sorozat, illetve mozielőzetest is megtekinthetsz vele. A beállításoknál meghatározható a számára, hogy milyen Stream csatornákat vegyen figyelembe. Az extra opciók részeként közvetlen YouTube hozzáféréssel is rendelkezik. Biztosít még egy igen rugalmasan használható beépített keresőt, amivel filmeket, sorozatokat, Online TV csatornákat lehet keresni.

Online Videók Streamigeléséhez megfelelő a Stremio

Lehet vele multimédiás tartalmakat importálni, itt akár a Facebookról is letölthetsz videókat, de ha a gépeden tárolt, egy adott videót akarsz vele megnyitni, erre is alkalmas.

A Stremio alapvető beállításokat tartalmaz így kezdőknek sem jelent problémát az első beüzemelése.

Online tartalmak, vagyis TV csatornák eléréshez választhatod még a ProgDVB, vagy a Audials Radiotracker nevű alkalmazást. Az UMPlayer megoldása pedig a számítógépeden található videók, illetve audió fájlok megnyitásához ideális segítség.

A Stremio egy komplett multimédiás központ, amivel rengeteg népszerű TV csatornát, YouTube tartalmat, vagy akár mozi előzeteseket lehet streamingelni. Természetesen teljesen ingyenes, sőt nyelvi akadályok sem merülnek fel mivel Magyar nyelven használható.

Stremio

Stremio Összefoglaló:

 • Online TV, rádiócsatornák vételéhez
 • kedvencek támogatás
 • YouTube Stream feladatokhoz
 • alapvető beállítást igényel
 • könnyen importálható tartalmak
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.strem.io/
Stremio letöltés

letoltes32bit

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Stremio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MWPlayer 1.0.10 Build 3354 Beta2016-01-08 MWPlayer 1.0.10 Build 3354 Beta (0)
  Az MWPlayer egy könnyen kezelhető, tekintélyes tudás birtokában lévő multimédiás szoftver. Alkalmas videók, audió fájlok […]
 • ProgDVB 7.62.02024-07-18 ProgDVB 7.62.0 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • ProgDVB Network Edition 7.62.02024-07-18 ProgDVB Network Edition 7.62.0 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • Youtube Download Manager 1.0.0.152024-04-13 Youtube Download Manager 1.0.0.15 (0)
  A Youtube Download Manager felhasználói igényeknek megfelelő eljárással tud Stream YouTube Videókat letölteni MP4 Kodek formátumban. […]
 • Xelitan Video Player 1.52024-03-18 Xelitan Video Player 1.5 (0)
  A Xelitan Video Player kiváló választás zenei tartalmak, Videók, illetve Stream adatfolyamok megnyitásához amivel akár a tartalmakat […]

Szólj hozzá