Online - Tags - SzoftHub.hu

Online

 • Az onlineTV egy interneten elérhető TV, illetve rádiócsatornák vételére használható program ami egy modern kiegészítőkkel létrehozott tools. Műfaj alapján integrált, illetve számos csatornával rendelkezik. A programmal webkamerák, illetve Live stream tartalmak megtekintéshez van mód ahol felvehetőek azok a multimédiás tartalmak amiket többször is meg szeretnénk tekinteni, illetve azt akár meg is lehet osztani.

  onlineTV 17.21.8.4

  Az onlineTV egy interneten elérhető TV, illetve rádiócsatornák vételére használható program ami egy modern kiegészítőkkel létrehozott tools. Műfaj alapján integrált, illetve számos csatornával rendelkezik. A programmal webkamerák, illetve Live stream tartalmak megtekintéshez van mód ahol felvehetőek azok a multimédiás tartalmak amiket többször is meg szeretnénk tekinteni, illetve azt akár meg is lehet osztani.

  olvasd tovább...

 • A Megacubo egy ingyenes jelentős funkció támogatással rendelkező Online TV, illetve rádiócsatornák vételére, Streamingelésére használható program. A Free alkalmazással akár YouTube tartalmakhoz is hozzá lehet férni, sokkal több kényelmi funkció biztosításával. Lejátszólistákat is készíthetünk.

  Megacubo 15.4.3

  A Megacubo egy ingyenes jelentős funkció támogatással rendelkező Online TV, illetve rádiócsatornák vételére, Streamingelésére használható program. A Free alkalmazással akár YouTube tartalmakhoz is hozzá lehet férni, sokkal több kényelmi funkció biztosításával. Lejátszólistákat is készíthetünk.

  olvasd tovább...

 • Az Android online emulator azoknak lett kifejlesztve akik egy csekély erőforrással rendelkező Android emulátor programot szeretnének használni. Az egyik különlegessége hogy Böngésző, Chrome kiegészítőként áll rendelkezésre, néhány plusz funkcióval. Free alkalmazás.

  Android online emulator 1.5

  Az Android online emulator azoknak lett kifejlesztve akik egy csekély erőforrással rendelkező Android emulátor programot szeretnének használni. Az egyik különlegessége hogy Böngésző, Chrome kiegészítőként áll rendelkezésre, néhány plusz funkcióval. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Free Android online emulator ApkOnline egy frappáns Android emulátor program ami gyakorlatilag Firefox böngésző kiegészítőként használható. A Free alkalmazás funkcionálisan, felhasználhatóság szempontjából teljesen ugyan azt a felhasználói élményt nyújtja mintha a mobilodat használnád. A programmal rengeteg erőforrást lehet megspórolni, mivel az a felhőben fut.

  Free Android online emulator ApkOnline 1.6.3

  A Free Android online emulator ApkOnline egy frappáns Android emulátor program ami gyakorlatilag Firefox böngésző kiegészítőként használható. A Free alkalmazás funkcionálisan, felhasználhatóság szempontjából teljesen ugyan azt a felhasználói élményt nyújtja mintha a mobilodat használnád. A programmal rengeteg erőforrást lehet megspórolni, mivel az a felhőben fut.

  olvasd tovább...

 • A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.

  Marvel Heroes Online 2.11

  A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...