Online - Tags - SzoftHub.hu

Online

 • A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.

  Marvel Heroes Online 2.11

  A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A ChrisTV Online! FREE Edition segítségével webes rádió, illetve TV állomások vételére van lehetőséged. Az alábbi alkalmazás az ingyenes változata. A további szolgáltatásai részét képezi, hogy a nagyobb városokról webkamerás felvételeket tudsz megtekinteni.

  ChrisTV Online! FREE Edition 11.20

  A ChrisTV Online! FREE Edition segítségével webes rádió, illetve TV állomások vételére van lehetőséged. Az alábbi alkalmazás az ingyenes változata. A további szolgáltatásai részét képezi, hogy a nagyobb városokról webkamerás felvételeket tudsz megtekinteni.

  olvasd tovább...

 • A ChrisTV Online! PREMIUM Edition ideális hogy TV, illetve rádióállomásokat érj el. Rengeteg különleges szolgáltatást sajtoltak bele, a streaming munkafolyamaton kívül képes az Online TV, illetve rádióállomások által sugárzott tartalmakat felvenni, azokat lejátszólista szerint rendszerezni. A népszerű program kibővített tudással bíró változata.

  ChrisTV Online! PREMIUM Edition 11.20

  A ChrisTV Online! PREMIUM Edition ideális hogy TV, illetve rádióállomásokat érj el. Rengeteg különleges szolgáltatást sajtoltak bele, a streaming munkafolyamaton kívül képes az Online TV, illetve rádióállomások által sugárzott tartalmakat felvenni, azokat lejátszólista szerint rendszerezni. A népszerű program kibővített tudással bíró változata.

  olvasd tovább...

 • Az onlineTV Free alkalmazással internetes TV, illetve rádióállomások vételére van mód, biztosít stream opciókat, EPG-t, illetve felvételi lehetőségeket.

  onlineTV Free 11.7.22.0

  Az onlineTV Free alkalmazással internetes TV, illetve rádióállomások vételére van mód, biztosít stream opciókat, EPG-t, illetve felvételi lehetőségeket.

  olvasd tovább...

 • Teljes körű védelmet nyújtó biztonsági tűzfal csomag ami, böngésző védelmet, lopásgátló funkciót biztosít. Az Online Armor Premium a banki tranzakciók esetén is odafigyel.

  Online Armor Premium 7.0.0.1866

  Teljes körű védelmet nyújtó biztonsági tűzfal csomag ami, böngésző védelmet, lopásgátló funkciót biztosít. Az Online Armor Premium a banki tranzakciók esetén is odafigyel.

  olvasd tovább...