ChrisTV Online! PREMIUM Edition 11.20

A ChrisTV Online! PREMIUM Edition ideális hogy TV, illetve rádióállomásokat érj el. Rengeteg különleges szolgáltatást sajtoltak bele, a streaming munkafolyamaton kívül képes az Online TV, illetve rádióállomások által sugárzott tartalmakat felvenni, azokat lejátszólista szerint rendszerezni. A népszerű program kibővített tudással bíró változata.

Ki ne szeretne a számítógépén TV, illetve rádió csatornákat elérni, amihez kizárólag internet kapcsolatra van szükség. A legnagyobb tv szolgáltatók ezt lehetővé is teszik a hivatalos honlapjukon. Egyszerre több csatorna manuális keresgélése már nem is olyan egyszerű. Ezt a hivatott sokkal egyszerűbbé tenni a ChrisTV Online! PREMIUM Edition nevű szoftver.

Ebből a programból elérhető egy ingyenes, Free változat is ami funkcionálisan szerényebb lehetőségeket biztosít. Akik nem szeretnének kiadni ezért a programért, vagy kevésnek találják a 14 napos próbaidőt válasszák a szabadon felhasználható változatát.

A ChrisTV Online! PREMIUM Edition gyorsan installálható, ahol létrehozhatsz egy ikont az asztalon azzal bármikor indítani tudod a későbbiekben. Maga a felhasználói felület felépítésben semmi extrát nem tartalmaz, ez talán azoknak lehet hasznos akik nem szeretik a bonyolult elrendezésű szoftvereket, inkább az adott célra koncentrálnak.

A csatornák kiválasztását a jobb oldali navigációs sávban tudod megvalósítani, ahol ezek ország szerinti besorolás alapján fedezhetőek fel. A csatornakínálatában néhány Magyar nyelvű adó is megtalálható.

Természetesen ha nem találod az általad favorizáltat, a lejátszólistájához hozzá tudod azt adni. A számodra fontosabbakat a ChrisTV Online! PREMIUM Edition segítségével kedvencekbe tudod rendszerezni. Az érdekesebb műsorok fel is vehetőek, hogy később bármikor vissza tudd azt tekinteni. Az alkalmazás rendszeresen kap frissítéseket így mindig fedezhetünk fel benne újabb tartalmakat. Ingyenes megfelelőjeként a ProgDVB nevű szoftvert ajánljuk.

Összességében a ChrisTV Online! PREMIUM Edition egy kiváló szoftver abból a feladatból, hogy internet kapcsolat megléte esetén TV, illetve rádióadókat tudj megtekinteni online streamingeléssel.

ChrisTV Online! PREMIUM Edition

ChrisTV Online! PREMIUM Edition összefoglaló:

 • Online TV/ rádióadó vételére
 • kedvencek támogatása
 • rengeteg csatorna, Magyar is
 • felvételek készítése műsorokról
 • egyszerű navigálható felület
 • szerkeszthető csatornalista
 • lejátszólisták
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat 14 nap ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://online.chris-tv.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ChrisTV Online! PREMIUM Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
30,00 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • onlineTV 17.21.8.42021-08-08 onlineTV 17.21.8.4 (0)
  Az onlineTV egy interneten elérhető TV, illetve rádiócsatornák vételére használható program ami egy modern kiegészítőkkel létrehozott […]
 • ProgDVB 7.42.82021-11-26 ProgDVB 7.42.8 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • ProgDVB Network Edition 7.42.82021-11-26 ProgDVB Network Edition 7.42.8 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • AIMP 5.0.0.23442021-11-09 AIMP 5.0.0.2344 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • Zoom Player MAX 16.5.16502021-10-06 Zoom Player MAX 16.5.1650 (0)
  A Zoom Player MAX egy profi Multimédiás szoftver ami minden ismertebb kodek típust meg tud nyitni, videóhoz, audióhoz. Ideális Online […]