Akció játékok

Marvel Heroes Online 2.11

A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.

Itt egy igen népszerű, hatalmas felhasználói táborral rendelkező, Multiplayer Online játék, ahol összemérheted a tudásodat más felhasználókkal, amellett hogy remekül szórakozol. A Marvel Heroes Online teljesen ingyenesen próbálható ki bárki számára. Több választható karakterrel.

A Marvel Heroes Online letöltése után az alkalmazás lementi a futtatásához szükséges fájlokat majd azt telepíti. Ez egy kissé időigényes lehet.

Az alkalmazás rengeteg izgalmat kínál, ahol több karakter között is tudsz választani, többek között: Vasember, Thor, pókember, Hulk, Amerika kapitánya.

A Multiplayer módban futtatható játékban minden Online történik, ahol a kedvenc karaktereddel megmentheted a világot a gonosztól, miközben begyűjtesz minden pontot amit csak lehetséges, ez a jobb eredmények eléréshez szükséges, ezekkel extra képességekre lehet szert tenni, de ha szükségessé válik azokkal kereskedni is tudsz.

A Marvel Heroes Online nagyon egyszerűen navigálható, ahol felhasználhatod az egeret, vagy adott eszközöket funkciókat billentyűkombinációs parancsokkal is el tudsz érni. Az alábbi Stream játék kiváló grafikával rendelkezik, amellett hogy nem támaszt komolyabb hardveres követelményeket. Szerencsére elérhető belőle mobilra kifejlesztett változat is.

Mobilra tervezett szintén igen szórakoztató ingyenes játék az Andrio’s World, Ha egy logikai stíluselemeket felvonultató programot szeretnél kipróbálni, ahol a kézügyességedre van szükség itt a Billiard Master.

A Marvel Heroes Online egy Windows alatt futtatható Online lehetőségeket biztosító Multiplayer játék, amivel a világot mentheted meg a kedvenc Marvell Karaktereddel, amellett hogy értékes pontokat gyűjtesz. Ingyenes kiadás.

Marvel Heroes Online

Marvel Heroes Online összefoglaló:

 • Multiplayer játék
 • Az alkalmazás Online kliensként fut
 • több platformra is elérhető
 • választható karakterek
 • Az összegyűjtött pontokat bónuszokra lehet beváltani
 • kiváló, látványos grafika
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://marvelheroes.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Marvel Heroes Online
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Megacubo 16.6.32022-07-19 Megacubo 16.6.3 (0)
  A Megacubo egy ingyenes jelentős funkció támogatással rendelkező Online TV, illetve rádiócsatornák vételére, Streamingelésére […]
 • Android online emulator 1.52019-03-20 Android online emulator 1.5 (0)
  Az Android online emulator azoknak lett kifejlesztve akik egy csekély erőforrással rendelkező Android emulátor programot szeretnének […]
 • Free Android online emulator ApkOnline 1.6.32019-02-17 Free Android online emulator ApkOnline 1.6.3 (0)
  A Free Android online emulator ApkOnline egy frappáns Android emulátor program ami gyakorlatilag Firefox böngésző kiegészítőként […]
 • ChrisTV Online! FREE Edition 11.202015-09-26 ChrisTV Online! FREE Edition 11.20 (0)
  A ChrisTV Online! FREE Edition segítségével webes rádió, illetve TV állomások vételére van lehetőséged. Az alábbi alkalmazás az […]
 • onlineTV Free 11.7.22.02015-07-22 onlineTV Free 11.7.22.0 (0)
  Az onlineTV Free alkalmazással internetes TV, illetve rádióállomások vételére van mód, biztosít stream opciókat, EPG-t, illetve […]

Szólj hozzá