Akció játékok - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Akció játékok

 • A War Thunder egy rendkívül izgalmas történelmi vonatkoztatású akciójáték, ami MMO stíluselemeket biztosít a kipróbálói számára. A játékban több választható jármű áll rendelkezésre, tank, repülő, hajó. Az ezek megfelelő kombinációjával kell bevenned az előtted álló pályákat mialatt begyűjtöd az értékes pontokat. Free alkalmazás, Windows rendszerekre…

  War Thunder 1.81

  A War Thunder egy rendkívül izgalmas történelmi vonatkoztatású akciójáték, ami MMO stíluselemeket biztosít a kipróbálói számára. A játékban több választható jármű áll rendelkezésre, tank, repülő, hajó. Az ezek megfelelő kombinációjával kell bevenned az előtted álló pályákat mialatt begyűjtöd az értékes pontokat. Free alkalmazás, Windows rendszerekre…

  olvasd tovább...

 • A Plants vs. Zombie egy izgalmas, szórakoztató akciójáték Windows rendszerekre. A játékban az otthonodat kell megvédeni a támadó zombiktól mialatt értékes pontokat gyűjtesz. Számos választható pálya, testre szabhatóság jellemzi. Valódi logikai játék.

  Plants vs. Zombie 1.0

  A Plants vs. Zombie egy izgalmas, szórakoztató akciójáték Windows rendszerekre. A játékban az otthonodat kell megvédeni a támadó zombiktól mialatt értékes pontokat gyűjtesz. Számos választható pálya, testre szabhatóság jellemzi. Valódi logikai játék.

  olvasd tovább...

 • A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.

  Marvel Heroes Online 2.11

  A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Vedd fel a küzdelmet az idegenekkel, alakíts csapatot és légy a legjobb taktikus az Alien Swarm nevű játékban.

  Alien Swarm

  Vedd fel a küzdelmet az idegenekkel, alakíts csapatot és légy a legjobb taktikus az Alien Swarm nevű játékban.

  olvasd tovább...

 • Klónok támadják meg a bázisodat, te pedig megvédheted azt a rendelkezésedre álló technika segítségével, nem más mint a Star Wars Fleet Commander.

  Star Wars Fleet Commander

  Klónok támadják meg a bázisodat, te pedig megvédheted azt a rendelkezésedre álló technika segítségével, nem más mint a Star Wars Fleet Commander.

  olvasd tovább...