Akció játékok

Plants vs. Zombie 1.0

A Plants vs. Zombie egy izgalmas, szórakoztató akciójáték Windows rendszerekre. A játékban az otthonodat kell megvédeni a támadó zombiktól mialatt értékes pontokat gyűjtesz. Számos választható pálya, testre szabhatóság jellemzi. Valódi logikai játék.

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, a számítógépedre keresel egy izgalmas, szórakoztató akció/ logikai játékot, akkor itt a népszerű játék szabadon elérhető kiadása a Plants vs. Zombie. Mindenképp érdemes kipróbálni.

A Plants vs. Zombie letöltése után miután telepítetted, egy egyszerű, konfigurálható kezelőfelület fogad. A program ingyenesen időkorlátozással futtatható, erről a program tájékoztat. A játék lényege, hogy meg kell védened az otthonodat a támadó zombiktól amiket csak speciális növényekkel tudsz megállítani. Természetesen erre rengeteg növény választható ki, sőt több pálya között is választhatsz változatos nehézségi szinttel.

A játék előtt előre összeállíthatod a kedvenc karakteredet, egyedi jellemzőkkel kinézettel ruházhatod fel. A Plants vs. Zombie remek grafikával rendelkezik, minimális erőforrás igénnyel bír, így régebbi gépeken is futtatható.

A szoftver igen népszerű a saját kategóriájában, elérhető Windows, Androidra, illetve Linux rendszerekre is.

A kínálatunkat tekintve kipróbálhatod még a War Thunder, illetve a Marvel Heroes Online Multiplayer stílusú játékot.

A Plants vs. Zombie a népszerű játék első kiadása, ami rengeteg izgalmat kínál a kipróbálói számára. Több választható karakter, közel 49 növény áll rendelkezésre, amik a zombik legyőzéséhez elengedhetetlen. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Plants vs. Zombie

Plants vs. Zombie összefoglaló:

  • Akció játék
  • testre szabható karakterek
  • egyedi, szórakoztató játékstílus
  • több platformra is elérhető
  • minimális erőforrás igénnyel bír
  • Angol nyelv
  • Próbaverziós változat ( Trial )
  • Hivatalos oldal: http://www.popcap.com/plants-vs-zombies


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Plants vs. Zombie
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá