War Thunder 1.81

A War Thunder egy rendkívül izgalmas történelmi vonatkoztatású akciójáték, ami MMO stíluselemeket biztosít a kipróbálói számára. A játékban több választható jármű áll rendelkezésre, tank, repülő, hajó. Az ezek megfelelő kombinációjával kell bevenned az előtted álló pályákat mialatt begyűjtöd az értékes pontokat. Free alkalmazás, Windows rendszerekre…

Itt egy rendkívül izgalmas, stratégiai, akció, MMO stíluselemekre építő játék a War Thunder, ami több platformra is elérhető, legyen az Linux, MAC, PlayStation.

A War Thunder letöltése több időt is igénybe vehet mivel a telepítőkészlet jelentősebb méretű, de ezt teljes mértékben kárpótolja a látványos grafika, izgalmas játékmenet.

Magának a játéknak az alapját a második világháború adja, ez nem csak cselekmény szempontjából érzékelhető, hanem a karakterekben, illetve a rendelkezésre álló eszközökben is. Alapvetően tankokkal, repülővel, vagy hajóval veheted fel a harcot az ellenséges légió ellen, ahol minden ügyességedre szükséged lesz a célod elérésében.

A War Thunder nevű Cross-Platform játékban csapatokba rendeződve tudsz jobb eredményeket elérni, amellett hogy értékes pontokra teszel szert, ezeket további extra képességekre lehet felhasználni.

A War Thunder mint a hasonló alkalmazások amellett hogy a szórakozást tartják szem előtt, a felhasználóbarát megközelítésre is koncentrál, egyszerűen navigálható, ahol a számítógéped billentyűzetét, illetve az egeret is fel tudod használni. A beállításaihoz billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá tudsz férni a megfelelő pillanatban.

A War Thunder dinamikus játékmenete mellett, szórakoztató, egyben remekül megtervezett háttérzenét is kölcsönöz. Az alkalmazás teljesen ingyenesen használható, a hivatalos oldalról Magyar nyelvi fájlok is beszerezhetőek hozzá.

Hasonló izgalmakat kínáló szintén bárki számára szabadon kipróbálható Multiplayer játék a Marvel Heroes Online ami szintén Windows rendszerekre lett kifejlesztve. A War Thunder alternatívájaként kipróbálhatod az 1916 – Der unbekannte Krieg nevű programot, belőle „böngészőből futtatható” változat is elérhető.

A War Thunder egy történelmi jellegű MMO stíluselemeket tartalmazó ingyenes, Magyarítható Windows rendszerekre tervezett akciójáték. Igénybe vehetsz tankokat, repülőgépeket, vagy akár hajókat. Mindenképp érdemes kipróbálni. A használatát korhatár besorolás figyelembevétele mellett javasoljuk.

War Thunder

War Thunder összefoglaló:

 • Akció játék
 • több platformra is elérhető
 • MMO stílusirányzattal rendelkezik
 • látványos grafika
 • egyszerűen navigálható
 • Tankok, hajók, vagy akár repülők is igénybe vehetőek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://warthunder.com/hu


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
War Thunder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chasys Draw IES 5.08.012021-09-22 Chasys Draw IES 5.08.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • WizTree 4.32021-09-22 WizTree 4.3 (0)
  A WizTree egy alternatív fájlkezelő szoftver, amivel nem csak hogy rendszerezetten kezelhetőek a gépeden található fájlok, hanem több […]
 • MyTube 4.0.13.0 Beta2021-09-22 MyTube 4.0.13.0 Beta (0)
  A MyTube segítségével egyszerűen, gyorsan tudsz a YouTube videómegosztóról tartalmakat letölteni. Rengeteg különleges szolgáltatást […]
 • Monkey’s Audio 7.042021-09-22 Monkey’s Audio 7.04 (0)
  A Monkey’s Audio egy teljesen szabadon kipróbálható audió szerkesztő szoftver, amivel a multimédiás fájljaidat újra tudod tömöríteni. […]
 • Image Tuner 8.62021-09-22 Image Tuner 8.6 (0)
  Az Image Tuner egy remek ingyenesen használható Magyar nyelvi támogatást is kapott fotó editor alkalmazás ami konvertálási […]