Live NetTV 3.1.2

A Live NetTV nevű Android program segítségével Online TV csatornákat tudsz Streamingelni, azokat megtekinteni. Rengeteg csatornakínálattal rendelkezik, nagyon egyszerű a használata. Free alkalmazásként használható. Kedvencek támogatással. Tartalmaz egy beépített keresőt is.

Egy Android operációs rendszert futtató mobilokra, Tabletekre optimalizált Online elérhető TV adások vételére alkalmas program a Live NetTV, vele közel több száz csatorna közül lehet válogatni.

A Live NetTV Letöltése, telepítése után egy áttekinthető, jól navigálható kezelőfelületen választhatod ki azokat az Online TV csatornákat, amik érdekelnek. Az alkalmazás az általa kínált műsorokat kategorizált formában biztosítja, így áttekinthető, jól navigálható. Tartalmaz egy beépített keresőt, a fontosabb adókat kedvencekhez lehet adni. Az Android program minimális beállítást igényel, csak a legfontosabb opciókhoz lehet hozzáférni.

A kínálatot tekintve a támogatottsági listáján sportműsorok, zene, gyerekeknek, illetve Film kategória áll rendelkezésre.

Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy a program beépített médialejátszót nem tartalmaz, korábban telepített, vagy a mobil médialejátszóját használja az azok közvetlen megnyitására. Ezt külön a beállításoknál ki lehet választani.

Online tartalmak Streamingelésére használhatod még a myTuner Radio nevű Applot, amivel Rádiócsatornákat tudsz elérni. Őt is érdemes kipróbálni.

A Live NetTV egy ingyenes, egyszerűen használható Android rendszerre kifejlesztett Onlnie TV csatornák vételére alkalmas program. Közel 150 csatorna között lehet választani, tartalmaz egy beépített keresőt, a favorizált tartalmakat kedvencekhez tudod adni. Kis méretű.

Live NetTV

Live NetTV Összefoglaló:

 • Online TV csatornák vételére alkalmas program Androidra
 • beépített kereső
 • kedvencek támogatás
 • a mobil beépített médialejátszóját használja
 • Kategorikus felépítés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Live NetTV
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PlayIt Live 2.14.2.43392023-09-10 PlayIt Live 2.14.2.4339 (0)
  A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free […]
 • Online Radio – Free Live FM AM 1.1.8.02019-12-07 Online Radio – Free Live FM AM 1.1.8.0 (0)
  Az Online Radio - Free Live FM AM nevű program segítségével online megosztott rádiócsatornákat tudsz elérni, majd az azok tartalmát […]
 • LiveUSB Install 2.5.122018-01-12 LiveUSB Install 2.5.12 (0)
  A LiveUSB Install nevű szoftver segítségével könnyedén létre tudsz hozni a cserélhető adathordozóidból Bootolható eszközt. A Free […]
 • LinuxLive USB Creator 2.9.42015-09-10 LinuxLive USB Creator 2.9.4 (0)
  A LinuxLive USB Creator segítségével saját bootolható USB meghajtót készíthetsz, kifejezetten Linux alapon futó rendszerekhez. A Free […]
 • LinuxLive USB Creator Portable 2.9.42015-09-10 LinuxLive USB Creator Portable 2.9.4 (0)
  A LinuxLive USB Creator Portable segítségével telepítés nélkül próbálhatsz ki Linux operációs rendszereket. A hagyományos kiadástól […]