LiveUSB Install 2.5.12

A LiveUSB Install nevű szoftver segítségével könnyedén létre tudsz hozni a cserélhető adathordozóidból Bootolható eszközt. A Free alkalmazás formájában rendelkezésre álló programmal, Linux disztribúciókat is beszerezhetsz, elsősorban a szóban forgó operációs rendszer esetén használható.

Ha rendelkezel egy régebbi számítógéppel, arra Linux rendszert szeretnél telepíteni, a gép nem tartalmaz CD/DVD meghajtót, a LiveUSB Install nevű alkalmazás hasznos tud lenni a számodra.

A LiveUSB Install letöltése, majd az indítása után egy rendkívül egyszerű, egy kezelőszerves szoftver áll rendelkezésre, ahol nincs szükség komolyabb ismeretekre, hogy a korábban említett feladatokat el tudd végezni.

A LiveUSB Install használata csak néhány lépést igényel. A szoftver indítása után csatlakoztatni kell a géphez azt az adathordozót amit erre szánsz. Egy legördülő listán választható ki az a Linux rendszer amit ki szeretnél próbálni, ha azt korábban már letöltötted, ekkor csak az ISO fájl elérési útvonalát kell megadni, ha ez nem úgy lenne, ekkor a szoftver támogatja, hogy a megfelelő architektúra kiválasztása után azt vele le is tölthesd a gépedre. Legyen az 32, vagy 64 bites.

Természetesen ha az CD/DVD adathordozón található, az állomány veszteségmentes másolását is rá lehet bízni.

A LiveUSB Install megoldásával a lehető legkevesebb lépések követése mellett tudod a korábban említett feladatsort elvégezni. Ezt ráadásul ingyen, mivel a szoftver szabadon kipróbálható bárki számára. A támogatottsági listáján számos ma népszerű, közkedvelt rendszer felfedezhető.

A LiveUSB Install nevű alkalmazással közel hasonló megoldás a LinuxLive USB Creator belőle hordozható verziót is be lehet szerezni. A Rufus az egyik legközkedveltebb segédalkalmazás, a WinToUSB Windows 10 rendszerekhez lett létrehozva.

A LiveUSB Install egy ingyenes program, amivel a cserélhető adathordozóidra tudsz létrehozni Bootolható Linux rendszereket, opcionálisan az azok letöltésére is felhasználható. Tekintélyes adatbázissal rendelkezik. Nagyon egyszerű a használata.

LiveUSB Install

LiveUSB Install Összefoglaló:

 • Bootolható USB adathordozók létrehozásához
 • Linux rendszerekhez
 • Letöltő funkció
 • egyszerű használat
 • Kiválasztható architektúra
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
LiveUSB Install
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ventoy 1.0.562021-10-23 Ventoy 1.0.56 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • Etcher 1.5.702019-12-14 Etcher 1.5.70 (0)
  Az Etcher nevű program segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz létrehozni Bootolható állományt USB adathordozó eszközökből vagy […]
 • MultiBootUSB 9.0.02017-12-31 MultiBootUSB 9.0.0 (0)
  A MultiBootUSB egy remek eszköz, hogy egyetlen USB meghajtóra tudj több bootolható állományt rendeltetésszerűen elhelyezni. Ideális […]
 • Rufus Portable 3.172021-10-24 Rufus Portable 3.17 (0)
  A Rufus Portable egy telepítés nélkül használható remek rendszer eszköz amivel Bootolható USB adathordozók hozhatóak létre bármilyen […]
 • YUMI 2.0.9.22021-10-19 YUMI 2.0.9.2 (0)
  A YUMI bootolható állományok egyetlen meghajtóról való indítását elősegítő alkalmazás. Rengeteg feladathoz felhasználható, […]