MultiBootUSB 9.0.0

A MultiBootUSB egy remek eszköz, hogy egyetlen USB meghajtóra tudj több bootolható állományt rendeltetésszerűen elhelyezni. Ideális Linux rendszerekhez, így egyszerre több operációs rendszer tehető fel rá. Az alábbi Free alkalmazás rendkívül hasznos tud lenni a mindennapokban. ISO támogatással.

Legyen szó vírusfertőzésről, vagy új operációs rendszer telepítéséről, egyre inkább elterjedt eljárásnak számít, hogy a bootolható médiát nem CD/DVD meghajtóra telepítik, hanem USB kulcsra.

Így az eszköz bármikor újrahasznosítható. Ennek megvalósításához egy ingyenes megoldás a MultiBootUSB nevű program.

Abban tér el a kategóriáját képviselő alkalmazásoktól, hogy ő nem csak egy rendszert tud az eszközre rendszer indítható állapotban felhelyezni, hanem akár többet is.

A MultiBootUSB érdekessége, hogy nem kell telepíteni, csak futtatni kell így nem szemetel.

Maga a kezelőfelület úgy lett megtervezve, hogy áttekinthető legyen és csak azokat az opciókat tartalmazza amik valóban szükségesek. Sajnos Magyar nyelven nem tud, így némi Angol nyelvtudás nemárt.

A MultiBootUSB füles elrendezéssel biztosított, ahol mód van arra, hogy a legfontosabb beállításokat megadd, illetve betallózd azokat az ISO fájlokat amit bele szeretnél foglalni. Itt némi hátránynak tekinthető, hogy csak ISO fájlt hajlandó felismerni.

Az összeállítás végeztével egy jól áttekinthető listán sorolja fel azokat a rendszereket amit választottál.

A csatlakoztatott USB meghajtóról néhány alapvető információval is tud szolgálni, annak méretéről, szabad rendelkezésre álló helyről, de annak a fájlrendszer típusát is megjeleníti. Talán némi hátránynak tekinthető, hogy a MultiBootUSB kizárólag csak Linux disztribúciókat támogat.

Természetesen a kínálatunkban más megfelelője is elérhető, ilyen a YUMI ami már diagnosztikai eszközökhöz is felhasználható. Talán az egyik legfejlettebb lehetőségekkel felszerelt megfelelője a SARDU ami LiveCD-ket is létre tud hozni, továbbá CD/DVD lemez is kiválasztható opcionálisan.

A MultiBootUSB egy ingyenes, könnyen kezelhető bootolható állományok létrehozására képes eszköz, ami Linux rendszereknél használható fel. Felépítésben kifejezetten az adott feladatkörre összpontosít.

MultiBootUSB

MultiBootUSB összefoglaló:

 • Bootolható állományok létrehozásához
 • Nem kell telepíteni
 • alapvető információk megjelenítése a csatlakoztatott eszköztől
 • Linux rendszerek esetén támogatott
 • Füles elrendezés
 • ISO támogatás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://multibootusb.users.sourceforge.net/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
MultiBootUSB
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LiveUSB Install 2.5.122018-01-12 LiveUSB Install 2.5.12 (0)
  A LiveUSB Install nevű szoftver segítségével könnyedén létre tudsz hozni a cserélhető adathordozóidból Bootolható eszközt. A Free […]
 • YUMI 2.0.8.82021-05-05 YUMI 2.0.8.8 (0)
  A YUMI bootolható állományok egyetlen meghajtóról való indítását elősegítő alkalmazás. Rengeteg feladathoz felhasználható, […]
 • Rufus Portable 3.142021-05-01 Rufus Portable 3.14 (0)
  A Rufus Portable egy telepítés nélkül használható remek rendszer eszköz amivel Bootolható USB adathordozók hozhatóak létre bármilyen […]
 • Ventoy 1.0.402021-04-11 Ventoy 1.0.40 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • SARDU 3.4.32021-03-09 SARDU 3.4.3 (0)
  A SARDU egy CD/DVD, USB multiboot rendszer létrehozását segítő Free alkalmazás, ideális adat helyreállító segédlet, illetve […]