Blog

ProgDVB: PC-hez csatolt DVB-T Tuner kártyákhoz használható Windows program

A népszerű Online TV, illetve rádiócsatornák vételére kifejlesztett szoftver a ProgDVB nem csak Internetes megosztott tartalmak esetén használható, hanem olyan PC konfigurációkon is ahol hozzáadott, hardveres Tuner áll rendelkezésre, azzal történik a TV, illetve rádiócsatornák vétele.

A legújabb kiadás egy igen hasznos plusz funkció támogatást kapott, amivel mostantól lehetőség van DVB-T tuner kártyákat kezelni, a hardveresen hozzáadott eszközöknél szinte ugyan azokat a funkciókat kapjuk meg mintha hagyományos módszerrel tekintenénk meg TV, illetve rádiócsatornákat.

ProgDVB DVB-T Tuner választó felszín

 

A plusz funkciót a szoftver, vagyis a ProgDVB telepítésekor lehet aktiválni, kiválasztható, hogy mely PC-hez csatlakoztatott hardver lett megvásárolva a számítógéphez. Természetesen IPTV csatornákhoz is használható, szintén itt kell kiválasztani a szükséges konfigurációt. A ProgDVB kezeli a Technisat SkyStar, Technotrend Budget USB, Technotrend Budget PCI Card, Technotrend Budget USB 2.0 eszközöket. Hagyományos internet TV, rádió csatornákhoz továbbra is teljes mértékben felhasználható. Az összes műsor kínálat között a téged érdeklőket fel lehet venni, prémium változatban is beszerezhető ami sokkal több funkciót biztosít a kipróbálóknak, de ha nem tartod fontosnak, a ProgDVB ingyenes változatban is remek megoldás számítógépen történő szórakozáshoz. A legújabb verziót innen szerezheted be.

 

A szoftver indítófelülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ProgDVB: PC-hez csatolt DVB-T Tuner kártyákhoz használható Windows program
Szerző
Leírás
Online műsorok vételére megfelelő szoftver több hasznos funkcióval, többek között Tuner eszközöket is támogat.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá