Blog

MyInternetTV – Online TV, rádiócsatorna lejátszó program

Több előre hozzáadott csatornával rendelkezik, amiket rendszerezetten lehet kategorikusan megnyitni. Az ingyenes MyInternetTV tartalmaz egy beépített csatorna szerkesztő funkciót amivel azok nem csak hogy szerkeszthetőek, hanem saját tartalmakat is hozzáadhatunk néhány kattintással.

Ingyenesen is használható, ebben az esetben egy értesítő üzenetet jelenít meg arról hogy megvásárolható, ekkor mindenféle korlátozás nélkül futtatható a későbbiekben. A MyInternetTV használatához csak internet kapcsolatra van szükség, illetve az előzetes konfigurálásra ahol a saját csatornáidat is hozzá lehet adni majd később azt kategorizáltan lehet megtalálni a felületéről. Az online TV program beépített keresőjével, amit szintén létrehozott a fejlesztője.

Néhány Magyar csatornát is tartalmaz, igaz inkább a külföldi közönségre koncentrál, ezt természetesen meg is lehet változtatni néhány perc alatt. A navigációs eszközökön kívül módosítható a tartalom felbontása, teljes képernyősre lehet váltani a teljesebb szórakozási élmény érdekében. Ha kipróbálnád, a szoftver innen szerezhető be, csekély erőforrás igénnyel rendelkezik.

A MyInternetTV egy beépített csatorna szerkesztővel rendelkező Online TV, illetve rádió csatornákhoz kitalált szoftver, ami az egyszerűségre, illetve a hatékony Stream feladatokra koncentrál.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MyInternetTV – Online TV, rádiócsatorna lejátszó program
Szerző
Leírás
MyInternetTV - ingyenes TV, rádiócsatornák vételére alkalmas program

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá