Csoportosan használható fájl átnevező szoftver: Ron’s Renamer

Fájlok csoportos átnevezésére használható szoftver a Ron’s Renamer ami egyszerű fájlokhoz, mappákhoz is használható. A dizájnos felhasználói felületen a létrehozott beállításokat el is lehet tárolni egy olyan időpontra amikor ismét szükséges lesz a szoftver használatára.

A kényelmesebb fájlkezelési feladat megvalósítására használható remek megoldás a Ron’s Renamer amivel fájlok átnevezésére lesz lehetőség. A program egyszerű fájlokhoz, mappákhoz, illetve almappákban található tartalmakhoz is felhasználható. Rengeteg idő nyerhető ha a szoftverrel nevezed át azokat a fájlokat amik a számítógépeden találhatóak abban az esetben ha rengeteg tartalomról van szó.

A felületén csak a tartalom kiválasztására, illetve a szükséges átnevezési módszer meghatározására lesz szükség. Gyorsan eredményesen kapjuk meg a név akár dátummal, vagy a kiválasztott karakterekkel elvégzett tartalmat. Egy megbízható kötegelt fájl átnevető.

A Ron’s Renamer fájlkezelővel is rendelkezik a tartalmak alapvető kezeléséhez ahol azok törölhetőek, mozgathatóak, illetve másolhatóak egy másik tárolóhelyre.

Néhány funkcióját csak a Pro verzió tartalmazza azok között haladó ismeretekkel rendelkezők kapnak néhány hasznos plusz eszközt.

A szoftver legújabb kiadását innen szerezheted be. Hatékony program fájlok kötegelt átnevezésére azoknak akik rengeteg fájlt szeretnének rendszerezve tárolni a számítógépükön.

Ron’s Renamer – fájlok átnevezésére használható alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Csoportosan használható fájl átnevező szoftver: Ron's Renamer
Szerző
Leírás
A Ron's Renamer egyszerre több fájl kényelmes átnevezésére is felhasználható ahol nem probléma a fájl formátum sem.

Kapcsolódó szoftverek