Szoftver

Ron’s Renamer 2019.09.23.1506

A Ron’s Renamer nevű alkalmazással át tudod nevezni a számítógépeden található fájlokat. A szoftver egyik érdekessége a csoportos, kötegelt fájl átnevezési lehetőség ahol mappákat is fel lehet használni a feladat során. Egy beépített fájlkezelőt is tartalmaz, amivel a kívánt tartalom egyszerűbben, gyorsabban választható ki. Idő, alternatív név, tárolás, választható karakterek szerint is lehet használni.

Azoknak lehet szüksége erre a professzionális fájlkezelő szoftverre akik több fájlt is tárolnak a számítógépükön az azok rendszerezése során szükségessé válik a tartalmak átnevezése viszont itt rengeteg fájlhoz kellene egyszerre saját nevet hozzárendelni tartalomtól függően. A Ron’s Renamer ebben tud teljes megoldással eredményt biztosítani.

A Ron’s Renamer letöltése, telepítése után a szoftvert el kell indítani, egy beépített fájlkezelős felületet tapasztalhat az a számítógép tulajdonos aki elsőként próbálja ki. A szoftver néhány percet igényel, hogy az összes funkciót felfedezzük, illetve hogy azonnali feladatokat rá tudjunk bízni.

A fájlok átnevezése több módszer szerint hajtható végre, egyetlen tartalom, vagy kötegelt, az utóbbi esetén rengeteg időt lehet megspórolni az ilyen jellegű Windows fájlkezelési feladatok során.

Az átnevezés a Ron’s Renamer-rel profil szerint is elvégezhető, ahol néhány előre létrehozott beállítást lehet kiválasztani, ilyen az idő hozzáadása mint név, betűk, tárolás és egyéb jellemzők is hozzárendelhetőek. Egyszerűbb mappákhoz, illetve almappák esetén is használható, képes az ott található fájlok kezelésére, eredménnyel járó fájlok átnevezésére.

Ha a feladatot később ugyan azokkal a beállításokkal kell megismételni, tárold el a beállításait, így a szoftvert egyáltalán nem kell konfigurálni ehhez újból.

A feladathoz fontosnak számító módosításokról egy előnézeti lehetőséget kapunk, így ha nem megfelelő azt még azelőtt korrigálni lehet mielőtt a szoftvert felhasználjuk a saját név hozzáadására.

A mappa, illetve fájl szerinti eredményekhez a Ron’s Renamer külön támogatja, hogy a szükséges konfigurációt megjelöljük neki.

Ron’s Renamer alternatívák, fájlok átnevezéséhez

Rengeteg szoftvert tettünk korábban közzé amivel szintén nagyon egyszerűen kényelmesen lehet elvégezni azt, érdemes kiválasztani azt ami nekünk a legjobb. Fájlok átnevezésére jelenleg kettő alternatívát javasolunk helyette, a FocusOn Renamer, illetve az Inviska Rename nevű alkalmazást.

A Ron’s Renamer fájlok átnevezéséhez használható ahol egyszerre több tartalmat is lehet kezelni, a beállításait profil szerint lehet eltárolni. Mappákhoz, vagy egyszerűen csak fájlokhoz is használhatod. Fájlkezelővel.

Ron’s Renamer

Ron’s Renamer összefoglaló:

 • fájlkezelő szoftver
 • fájlok átnevezéséhez
 • kiváló konfigurálás
 • mappákhoz, fájlokhoz
 • elmenthető beállítások
 • modern, remek megjelenéssel
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.ronsplace.eu/Products/RonsRenamer
Ron’s Renamer Letöltés 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ron's Renamer
Platform
Windows
Teljes ár
USD 17,50
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Smart File Renamer 1.0.52020-12-13 Smart File Renamer 1.0.5 (0)
  A Smart File Renamer egy kötegelt feladat támogatással futtatható fájl átnevező szoftver. A fájlkezelő program egy munkafolyamaton […]
 • AB Commander 24.72024-07-05 AB Commander 24.7 (0)
  Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási […]
 • AutoKrypt 13.102024-06-19 AutoKrypt 13.10 (0)
  Az AutoKrypt a felhasználói igényeknek megfelelően fájlokat, illetve mappákat időzítve titkosít, ami jelszóval, illetve privát kulcs […]
 • EF File Catalog 24.062024-06-18 EF File Catalog 24.06 (0)
  Az EF File Catalog nevű alkalmazással egy speciális fájlkezelő programot próbálhatsz ki, amivel a gépeden található tartalmak […]
 • WinSCP Portable 6.3.42024-06-18 WinSCP Portable 6.3.4 (0)
  A WinSCP Portable egy fájlok háttérben FTP, SFTP, S3, SCP, WebDAV protokollal másolási feladataihoz remek FTP kliens amit akár […]

Szólj hozzá