Ron’s Renamer 2019.09.23.1506

A Ron’s Renamer nevű alkalmazással át tudod nevezni a számítógépeden található fájlokat. A szoftver egyik érdekessége a csoportos, kötegelt fájl átnevezési lehetőség ahol mappákat is fel lehet használni a feladat során. Egy beépített fájlkezelőt is tartalmaz, amivel a kívánt tartalom egyszerűbben, gyorsabban választható ki. Idő, alternatív név, tárolás, választható karakterek szerint is lehet használni.

Azoknak lehet szüksége erre a professzionális fájlkezelő szoftverre akik több fájlt is tárolnak a számítógépükön az azok rendszerezése során szükségessé válik a tartalmak átnevezése viszont itt rengeteg fájlhoz kellene egyszerre saját nevet hozzárendelni tartalomtól függően. A Ron’s Renamer ebben tud teljes megoldással eredményt biztosítani.

A Ron’s Renamer letöltése, telepítése után a szoftvert el kell indítani, egy beépített fájlkezelős felületet tapasztalhat az a számítógép tulajdonos aki elsőként próbálja ki. A szoftver néhány percet igényel, hogy az összes funkciót felfedezzük, illetve hogy azonnali feladatokat rá tudjunk bízni.

A fájlok átnevezése több módszer szerint hajtható végre, egyetlen tartalom, vagy kötegelt, az utóbbi esetén rengeteg időt lehet megspórolni az ilyen jellegű Windows fájlkezelési feladatok során.

Az átnevezés a Ron’s Renamer-rel profil szerint is elvégezhető, ahol néhány előre létrehozott beállítást lehet kiválasztani, ilyen az idő hozzáadása mint név, betűk, tárolás és egyéb jellemzők is hozzárendelhetőek. Egyszerűbb mappákhoz, illetve almappák esetén is használható, képes az ott található fájlok kezelésére, eredménnyel járó fájlok átnevezésére.

Ha a feladatot később ugyan azokkal a beállításokkal kell megismételni, tárold el a beállításait, így a szoftvert egyáltalán nem kell konfigurálni ehhez újból.

A feladathoz fontosnak számító módosításokról egy előnézeti lehetőséget kapunk, így ha nem megfelelő azt még azelőtt korrigálni lehet mielőtt a szoftvert felhasználjuk a saját név hozzáadására.

A mappa, illetve fájl szerinti eredményekhez a Ron’s Renamer külön támogatja, hogy a szükséges konfigurációt megjelöljük neki.

Ron’s Renamer alternatívák, fájlok átnevezéséhez

Rengeteg szoftvert tettünk korábban közzé amivel szintén nagyon egyszerűen kényelmesen lehet elvégezni azt, érdemes kiválasztani azt ami nekünk a legjobb. Fájlok átnevezésére jelenleg kettő alternatívát javasolunk helyette, a FocusOn Renamer, illetve az Inviska Rename nevű alkalmazást.

A Ron’s Renamer fájlok átnevezéséhez használható ahol egyszerre több tartalmat is lehet kezelni, a beállításait profil szerint lehet eltárolni. Mappákhoz, vagy egyszerűen csak fájlokhoz is használhatod. Fájlkezelővel.

Ron’s Renamer

Ron’s Renamer összefoglaló:

 • fájlkezelő szoftver
 • fájlok átnevezéséhez
 • kiváló konfigurálás
 • mappákhoz, fájlokhoz
 • elmenthető beállítások
 • modern, remek megjelenéssel
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.ronsplace.eu/Products/RonsRenamer
Ron’s Renamer Letöltés 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ron's Renamer
Platform
Windows
Teljes ár
USD 17,50
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Smart File Renamer 1.0.52020-12-13 Smart File Renamer 1.0.5 (0)
  A Smart File Renamer egy kötegelt feladat támogatással futtatható fájl átnevező szoftver. A fájlkezelő program egy munkafolyamaton […]
 • EF File Catalog 2021.042021-03-31 EF File Catalog 2021.04 (0)
  Az EF File Catalog nevű alkalmazással egy speciális fájlkezelő programot próbálhatsz ki, amivel a gépeden található tartalmak […]
 • Alternate Archiver Portable 4.1802021-03-25 Alternate Archiver Portable 4.180 (0)
  Az Alternate Archiver Portable egy telepítés nélkül használható fájlkezelő, fájlasszisztens program, amivel a számítógépen tárolt […]
 • AB Commander 21.3.12021-03-13 AB Commander 21.3.1 (0)
  Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási […]
 • Rename Master 3.162021-02-22 Rename Master 3.16 (0)
  A Rename Master egy kötegelt, csoportos fájlátnevező alkalmazás amivel egy lépésben tudod az összes mappát, vagy annak tartalmát új […]