EF File Catalog 22.08

Az EF File Catalog nevű alkalmazással egy speciális fájlkezelő programot próbálhatsz ki, amivel a gépeden található tartalmak katalogizálása valósítható meg. A szoftver tartalmaz még tömörített tartalmak kicsomagolásához kiegészítőt, fájlok átnevezéséhez, duplikált tartalmak, fájlok kereséséhez funkciókat. Magyar nyelvű.

A Magyar nyelvű fájlkezelő programmal a gépeden található fájlok katalogizálás szerinti rendszerezésére van lehetőséged, sőt néhány nélkülözhetetlen funkció is helyet kapott, azért hogy minden fontosabb funkciót megkaphass amire a hétköznapokban szükséged lehet. Az EF File Catalog archívum fájlok tartalmának a megtekintésére is felhasználható.

Az EF File Catalog letöltése után annak az érdekében, hogy használhasd, csak néhány egyszerű lépésre van szükség. A számítógépedre lementhető tömörített fájl kicsomagolása után azt csak installálni kell. A szoftver funkcionálisan néhány népszerű fájlkezelési Toolst támogat, ilyen a tömörített fájlok kicsomagolása, az azok tartalmának a megtekintése, fájlok keresése, átnevezés. Ha esetleg rengeteg tartalom van a gépeden, abból esetleg több olyan található amik többször is előfordulnak, az azok felkutatásához egy duplikátum kereső is igénybe vehető.

Az EF File Catalog kezelőfelülete a szokásos paneles elrendezéssel bír, ahol bal oldal tallózható be az a katalógus amihez hozzá szeretnél férni, míg jobb oldalt lehet ahhoz tartalmilag hozzáférni.

EF File Catalog – feladatkezelővel

A program tartalmaz még egy alternatív feladatkezelő kiegészítőt, amivel kilistázhatóak azok folyamatok amik a háttérben futnak. Vele azok könnyebben kezelhetőek. Rengeteg nyelven használható többek között Magyar nyelvi támogatás is helyet kapott, ha esetleg az első használatba vétele előtt az nem úgy volna a beállításainál manuálisan ki lehet választani.

Ha esetleg tömörített fájlok tartalmának a megtekintésére lenne szükség, 7ZIP, RAR, ARJ, ACE, ZIP formátumokkal tehető az meg.

Több funkcióra lenne szükséged? Az EF File Catalog nevű szoftvertől több munkafolyamatot támogat mint fájlkezelő a Total Commander amihez kiegészítőket is hozzá lehet adni. A Multi Commander ZIP kezelőt, FTP klienst, illetve egyéb speciális eszközöket is tartalmaz.

Az EF File Catalog egy meghajtó katalogizáló program néhány fájlkezelő funkcióval, ilyen a duplikátum kereső, fájlok átnevezése, dinamikus tartalom rendszerezés. Természetesen honosított formában próbálható ki.

EF File Catalog Összefoglaló:

 • Fájlkezelő

  EF File Catalog

 • Katalogizálási feladatokhoz
 • duplikátum kereső
 • tartalmak átnevezéséhez
 • tömörített fájlok kezelése
 • felhasználó központú megtervezés
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/fc/e.htm 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
EF File Catalog
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 20,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SearchMyFiles 3.222022-09-11 SearchMyFiles 3.22 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • UltraFileSearch 6.3.02022-09-01 UltraFileSearch 6.3.0 (0)
  Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló […]
 • EF Multi File Renamer Portable 22.082022-08-11 EF Multi File Renamer Portable 22.08 (0)
  Az EF Multi File Renamer Portable egy telepítés nélkül használható fájlok kötegelt átnevezésére alkalmas szoftver. A Magyar nyelvi […]
 • EF Multi File Renamer 22.082022-08-11 EF Multi File Renamer 22.08 (0)
  Az EF Multi File Renamer egy különleges fájlkezelő program, amivel kötegelten, vagyis csoportosan tudsz fájlokat átnevezni. A […]
 • EF Duplicate Files Manager Portable 22.082022-08-11 EF Duplicate Files Manager Portable 22.08 (0)
  Az EF Duplicate Files Manager Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program ami WCX Packer bővítményeket, […]