EF Multi File Renamer 22.08

Az EF Multi File Renamer egy különleges fájlkezelő program, amivel kötegelten, vagyis csoportosan tudsz fájlokat átnevezni. A szoftvert nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással is bír, skinezhető felület, szűrők támogatása jellemzi.

Akik rengeteg fájlt tárolnak a számítógépükön a munkájukból adódóan, azokat át szeretnék nevezni, ehhez itt az EF Multi File Renamer nevű program, ami a szóban forgó feladatot rengeteg változó figyelembevételével végre tudja hajtani. Ha nem szeretnéd installálni, hordozható változatban is beszerezhető.

Az EF Multi File Renamer letöltése után a szokásos telepítési lépések követésével teheted használható állapotba ami után egy áttekinthető, modern kezelőfelület fogad. Természetesen Magyar nyelven is tud, de lehetséges hogy azt az első indítást követően kézzel kell kiválasztani a beállításoknál.

A szoftver paneles elrendezésű, a bal oldal egy alternatív fájlkezelő fedezhető fel, ami arra szolgál, hogy be lehessen a számára tallózni azt a mappát aminek a tartalmát kötegelt módon akarod átnevezni.

Kötegelt fájlátnevező program az EF Multi File Renamer

Az EF Multi File Renamer számos testre szabási lehetőséget is biztosít, itt a megjelenés teljes mértékben a kipróbálójának az igényeihez igazítható. A szoftver nem csak a helyi gépen tud fájlkezelési feladatokat végrehajtani, hanem akár hálózati kapcsolatokat is létrehozhatsz. Szükség esetén az adott feladatokat profiba lehet rendezni, ezeket a beállításokat el lehet menteni, így legközelebb kevesebb energiaráfordítás mellett lehet használatba venni a programot. Természetesen mint a hasonló szoftverek, ő is támogatja, hogy billentyűkombinációs parancsokkal lehessen vezérelni, itt a legfontosabb funkciók esetén vehetőek igénybe.

Fájlok csoportos átnevezéséhez használhatod még a ReNamer Lite vagy az Advanced Renamer nevű programot. Természetesen mindkét alternatíva ingyenesen használható.

Az EF Multi File Renamer egy Magyar nyelven is használható fájlok kötegelt átnevezésre alkalmas szoftver, amit billentyűkombinációs parancsokkal is tudsz vezérelni, számos speciális beállítást, illetve szűrőket is tartalmaz. Beszerezhető hordozható változatban is.

EF Multi File Renamer

EF Multi File Renamer Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • fájlok átnevezéséhez
 • kötegelt feladatok támogatása
 • testre szabható kinézet
 • szűrők támogatása
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/mr/e.htm

letoltes32bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EF Multi File Renamer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
EURO 10
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Multi File Renamer Portable 22.082022-08-11 EF Multi File Renamer Portable 22.08 (0)
  Az EF Multi File Renamer Portable egy telepítés nélkül használható fájlok kötegelt átnevezésére alkalmas szoftver. A Magyar nyelvi […]
 • EF File Catalog 22.082022-08-11 EF File Catalog 22.08 (0)
  Az EF File Catalog nevű alkalmazással egy speciális fájlkezelő programot próbálhatsz ki, amivel a gépeden található tartalmak […]
 • ReNamer Lite 7.42022-09-24 ReNamer Lite 7.4 (0)
  A ReNamer Lite egy speciális fájlátnevező alkalmazás, amivel akár csoportosan tudsz adott fájlokat, vagy mappák tartalmát átnevezni. […]
 • UltraFileSearch 6.3.02022-09-01 UltraFileSearch 6.3.0 (0)
  Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló […]
 • EF Duplicate Files Manager Portable 22.082022-08-11 EF Duplicate Files Manager Portable 22.08 (0)
  Az EF Duplicate Files Manager Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program ami WCX Packer bővítményeket, […]