Rename Expert 5.17.0

A Rename Expert nevű alkalmazással egy igazán hasznos fájlkezelőt próbálhatsz ki, amivel fájlokat, vagy akár mappákat tudsz átnevezni. Egy munkafolyamaton belül egyszerre több tartalom is módosítható. Multimédiás fájlokhoz, zenékhez ID3 tag szerkesztőt is rendelkezésre bocsájt.

Ha a gépeden rengeteg fájlt tárolsz, azt egy adott felhasználási területre szeretnéd később szánni, azok egyszerűbben kezelhetőek ha azokat átnevezed. Ez ma már több módszerrel is elvégezhető, vagy a Windows beépített szolgáltatásával, vagy a Rename Expert megoldásával.

A Rename Expert letölthető változata valódi megoldást kínál azok számára akik egyszerre több fájlt szeretnének átnevezni, legyen az hagyományos tömörített tartalmak, dokumentum fájlok, vagy multimédiás tartalom. A szoftver méltán kereskedelmi termék, mivel multimédiás tartalmakhoz néhány plusz, hasznos feladatot is biztosít, ilyen az ID3, Metaadat szerkesztő.

Rename Expert Fejlett fájlkezelési lehetőségek…

A programmal a fájlok mozgatása is megvalósítható, itt több módszert figyelembe véve lehet azt megtenni, úgy mintha egy profi fájlkezelőt használnál, ami erre a feladatkörre lett megtervezve.

A Rename Expert modern, dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik, a tartalmaid kilistázáshoz is több módszer között tudsz válogatni. A konfigurációs területen definiálhatóak azok a legfontosabb jellemzők, amik a szoftver célspecifikus felhasználásához kötelező, így azt kínálja funkcionálisan ami elvárható tőle.

Ha nem szeretnél költeni rá, ingyenes, hasonló feladatot támogató programot választanál, itt az Advanced Renamer a fájlokat fogd és vidd módszerrel lehet megadni a számára. A ReNamer Lite erőssége hogy egyszerre több fájlt lehet átnevezni egyszerűen, szükség szerinti paraméterek alapján.

A Rename Expert egy professzionális fájlkezelő mindenes, amivel elsősorban fájl átnevezési feladatokat hajthatsz végre. Ha esetleg zenei tartalmakhoz szánnád, egy ID3 tag kezelőt is igénybe vehetsz.

Rename Expert Összefoglaló:

 • Fájlkezelő

  Rename Expert

 • fájlok átnevezéséhez
 • ID3 Tag szerkesztő
 • több speciális beállítás
 • kötegelt feladat támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.rename-expert.com/start.aspx  

 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Rename Expert
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Rename Master 3.162021-02-22 Rename Master 3.16 (0)
  A Rename Master egy kötegelt, csoportos fájlátnevező alkalmazás amivel egy lépésben tudod az összes mappát, vagy annak tartalmát új […]
 • Advanced Renamer 3.872020-10-13 Advanced Renamer 3.87 (0)
  Az Advanced Renamer ideális eszköz arra hogy fájljaidat egyetlen lépésben át tudd nevezni akár csoportosan, letölthető hordozható […]
 • Inviska Rename 12.02019-09-10 Inviska Rename 12.0 (0)
  Az Inviska Rename egy különleges fájlkezelő szoftver amivel a PC-n található tartalmak, fájlok nevezhetőek át. A Free alkalmazás egy […]
 • Inviska Rename Portable 12.02019-09-10 Inviska Rename Portable 12.0 (0)
  Az Inviska Rename Portable megoldásával zenei fájlok esetén lehet több népszerű fájlkezelési, katalogizálási feladatot elvégezni. Az […]
 • FocusOn Renamer 1.12018-12-15 FocusOn Renamer 1.1 (0)
  A FocusOn Renamer megfelelő eszköz, hogy egyszerűen, illetve hatékonyan tudj fájlokat átnevezni, akár egyszerre több elem esetén is […]