FTP

Rename Master 3.18

A Rename Master egy kötegelt, csoportos fájlátnevező alkalmazás amivel egy lépésben tudod az összes mappát, vagy annak tartalmát új névvel ellátni. Az alábbi fájlkezelő Free alkalmazás kifejezetten a könnyed használatra összpontosít, sőt nem kell telepíteni.

Ha rengeteg fájlt, mappát, képet és egyéb tartalmat tárolsz a számítógépen, akkor az azok kezelése idővel egyre nehezebbé fog válni. Ha eljön az a pillanat, hogy egyszerre több elem csoportos átnevezésére kényszerülsz, a legjobb megoldás ha az egészet egy profi programra bízod. Ilyen a Rename Master ami kategóriájában igen profinak tekinthető.

A program különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött mappa tartalmát kell kicsomagolni, majd a benne fellelhető EXE fájl elindítása után azonnal használható állapotba kerül. Ezalatt nem hagy maga után semmilyen bejegyzést a regisztrációs adatbázisban, tehát nem szemetel.

Nevezz át több fájlt egy feladatban a Rename Master megoldásával

A Rename Master sajnos Magyar nyelven nem tud, de ezt az a tény ellensúlyozza, hogy a kezelőszervek felépítésben, átgondoltságban igen barátságosan lett megtervezve. Az első indulását követően a Rename Master azonnal komolyabb erőforrás igénye nélkül listáz ki minden mappát ami a gép merevlemezén megtalálható.

Alapértelmezés szerint a fő mappákat veszi csak célba, de a beállításainál az almappák tartalma is beolvasható vele. Tartalmaz szűrőt is a Rename Master így a keresések és az analízis szűkíthető fájlkiterjesztés szerint.

Magát a fájlok átnevezését igen részletesen és egyedi módon támogatja. Nem csak arra van módod, hogy azok nevét megváltoztasd, de arra is hogy meghatározott, adott karaktert eltávolíts abból. Ide tartozik még a kisbetűs, nagybetűs kombinációs opció is.

Az alapvető beállítások között a Rename Master megjelenése némileg a felhasználó igényeihez igazítható, annak színvilágát kézzel tudod megválasztani.

A kínálatunkban több hasonló feladatot ellátó program érhető el, ha az alábbiakban ismertetett szoftver mégsem nyerné el a tetszésedet, akkor kipróbálhatod az Advanced Renamer megoldását, amiből elérhető szintén telepítést nem igénylő változat. Egy másik szintén hasznos alternatíva a Capture .NET Pro ami néhány egyéb hasznos Windows Toolst is szolgáltat.

Összességében a Rename Master egy csoportos fájlátnevező szoftver, ami telepítés nélkül futtatható. Szűrőket, egyedi megoldásokat szolgáltat. Minden fájlformátum esetén maximális eredményt biztosít, egy a leghasznosabb Windows programok között. 

Rename Master

Rename Master összefoglaló:

 • Csoportos fájlátnevező alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • testre szabható kinézet
 • szűrők támogatása
 • almappákra bontható munkafolyamatok
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.joejoesoft.com/vcms/108/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Rename Master
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced Renamer 3.95.42024-04-15 Advanced Renamer 3.95.4 (0)
  Az Advanced Renamer ideális eszköz arra hogy fájljaidat egyetlen lépésben át tudd nevezni akár csoportosan, letölthető hordozható […]
 • FocusOn Renamer 1.12018-12-15 FocusOn Renamer 1.1 (0)
  A FocusOn Renamer megfelelő eszköz, hogy egyszerűen, illetve hatékonyan tudj fájlokat átnevezni, akár egyszerre több elem esetén is […]
 • EF Multi File Renamer Portable 24.062024-06-07 EF Multi File Renamer Portable 24.06 (0)
  Az EF Multi File Renamer Portable egy telepítés nélkül használható fájlok kötegelt átnevezésére alkalmas szoftver. A Magyar nyelvi […]
 • Rename Expert 5.31.62024-06-06 Rename Expert 5.31.6 (0)
  A Rename Expert nevű alkalmazással egy igazán hasznos fájlkezelőt próbálhatsz ki, amivel fájlokat, vagy akár mappákat tudsz […]
 • Explorer++ 1.4.02024-05-17 Explorer++ 1.4.0 (0)
  Az Explorer++ egy kedvencek funkció támogatással rendelkező fájlkezelő szoftver amivel sokkal átláthatóbban tudsz navigálni a […]

Szólj hozzá