Master - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Master

 • A Rename Master egy kötegelt, csoportos fájlátnevező alkalmazás amivel egy lépésben tudod az összes mappát, vagy annak tartalmát új névvel ellátni. Az alábbi fájlkezelő Free alkalmazás kifejezetten a könnyed használatra összpontosít, sőt nem kell telepíteni.

  Rename Master 3.16

  A Rename Master egy kötegelt, csoportos fájlátnevező alkalmazás amivel egy lépésben tudod az összes mappát, vagy annak tartalmát új névvel ellátni. Az alábbi fájlkezelő Free alkalmazás kifejezetten a könnyed használatra összpontosít, sőt nem kell telepíteni.

  olvasd tovább...

 • A Startup Master segítségével gyorsabbá tudod tenni a Windows indulását néhány kattintással. Ez a Free alkalmazás a biztonságosabb PC használatról is gondoskodik azzal hogy felkutatja a gyanús elemeket, az ezek törlését is végre tudja hajtani (Startup security).

  Startup Master 3.0.328.0

  A Startup Master segítségével gyorsabbá tudod tenni a Windows indulását néhány kattintással. Ez a Free alkalmazás a biztonságosabb PC használatról is gondoskodik azzal hogy felkutatja a gyanús elemeket, az ezek törlését is végre tudja hajtani (Startup security).

  olvasd tovább...

 • A KineMaster egy igen rugalmasan kezelhető videó szerkesztő alkalmazás mobilra. Az alábbi Android programmal, rengeteg speciális feladatot végre lehet hajtani, lehet azokat vágni, effektekkel ellátni, feliratozni, tartalmakat összefűzni, közvetlen videó felvételeket kezdeményezni, majd azt az aktuális projekthez hozzáadni. Free alkalmazás létére tekintélyes tudással büszkélkedhet.

  KineMaster

  A KineMaster egy igen rugalmasan kezelhető videó szerkesztő alkalmazás mobilra. Az alábbi Android programmal, rengeteg speciális feladatot végre lehet hajtani, lehet azokat vágni, effektekkel ellátni, feliratozni, tartalmakat összefűzni, közvetlen videó felvételeket kezdeményezni, majd azt az aktuális projekthez hozzáadni. Free alkalmazás létére tekintélyes tudással büszkélkedhet.

  olvasd tovább...

 • Merevlemez particionáló program amivel átméretezhetsz, törölhetsz, újakat hozhatsz létre. Nem más mint az EaseUS Partition Master Home Edition. Tud még backupot is készíteni.

  EaseUS Partition Master Home Edition 9.3

  Merevlemez particionáló program amivel átméretezhetsz, törölhetsz, újakat hozhatsz létre. Nem más mint az EaseUS Partition Master Home Edition. Tud még backupot is készíteni.

  olvasd tovább...

 • A számítógép és a mobil közötti fájlcserélést segíti elő a Mobile Master nevű program.  

  Mobile Master 8.5.1

  A számítógép és a mobil közötti fájlcserélést segíti elő a Mobile Master nevű program.  

  olvasd tovább...