Blog

Smart File Renamer: Akár ID3 címkék alapján is működő fájlátnevező alkalmazás

Remek funkciókat tartalmazó fájl átnevező szoftver a Smart File Renamer ami rengeteg olyan különleges kiegészítővel rendelkezik amiket a hasonló fájlkezelőnél egyáltalán nem találunk meg. Multimédiás tartalmaknál, képeknél az azok ID3 Tag tulajdonságait is képes az átnevezéshez felhasználni.

A fájlkezelő megoldást fájlok kötegelt átnevezésére lehet használni ahol számos olyan speciális funkció kiválasztható amikkel hatékonyabban tudunk saját nevet létrehozni, azt teljes mértékben felhasználói beavatkozás nélkül.

A Smart File Renamer Windows rendszerre elérhető kiadásával sokkal gyorsabban lehet a fájlkezelési feladatok során átnevezni a tartalmakat. Egy adott fájlhoz, egy nagyobb fájl kollekcióhoz, vagy akár mappákhoz is használható, almappákat is támogat ami a konfigurálásakor lehet meghatározni.

Alap, illetve korszerű fájl átnevezési feladatokhoz is remek program, az indítófelületen lehet kiválasztani, készíthetünk hozzá profilt, így könnyebben lehet több eseményre is futtatni.

Az ID3 metatagokat tartalmazó fájloknál azok is kiválaszthatóak a tartalmak átnevezéséhez. Az ingyenesen használható kiadása funkció korlátozással szerezhető be, rendelkezésre állnak azok a plusz szolgáltatások ami univerzálisabbá teheti a leírt munkafolyamatot. A fájlátnevező alkalmazás innen szerezhető be.

Smart File Rename – fájl átnevező program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Smart File Renamer: Akár ID3 címkék alapján is működő fájlátnevező alkalmazás
Szerző
Leírás
Kötegelt feladat támogatással használható profi fájlkezelő szoftver. Smart File Rename

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá