Inviska Rename: Zene rendszerező ID3 tag kezelővel, amit fájlok átnevezésére is fel lehet használni

A fájlkezelő szoftvert elsősorban zenei fájlokhoz fejlesztették ki amivel minden fontosabb igényhez igazított feladat elvégezhetővé válik. Az Inviska Rename ID3 tag kezelőként, illetve fájl átnevezőként is használható. Szabadon beszerezhető.

Jelentősebb zenei kollekcióval rendelkezők számára egy remek választás a szoftver amivel néhány hasznos fájlkezelési, zene rendszerezési feladat végezhető el. A rendszerezés több alapból hozzáadott funkció miatt áll rendelkezésre, ilyen a fájlkezelő, katalogizáló, illetve az ID3 tag kezelő amivel a szokásos feladatok végezhetőek el.

Támogatott funkciók:

A fájlkezelője kedvencek funkcióval is rendelkezik, itt egyszerűen hozzá lehet adni azokat az elérési útvonalakat ahol az általunk rendszeresen kezelt zenei fájlok felfedezhetőek. Az Inviska Rename teljesen ingyenesen használható, azok számára is megoldást biztosít akik nem szeretnék telepíteni, mivel hordozható verzióban is beszerezhető, az teljesen ugyan azokat a funkciókat támogatja mintha a telepíthető változat mellett döntenénk. A program egy egyszerűbb fájlkezelőként is használható, csak néhány különleges eszköz hiányzik ahhoz hogy korszerűbb legyen arra a feladatra is. Ingyenes, így érdemes kipróbálni mivel multifunkciós feladatokat biztosít a kipróbálói számára.

Inviska Rename: fájlkezelő program rengeteg hasznos szolgáltatással akár zenei fájlokhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Inviska Rename: Zene rendszerező ID3 tag kezelővel, amit fájlok átnevezésére is fel lehet használni
Szerző
Leírás
Fájlkezelő, zene rendszerező/átnevező program: Inviska Rename

Kapcsolódó szoftverek