WinFile: Retró kinézettel rendelkező fájlkezelő

Egy retró kinézetet kölcsönző, teljesen ingyenes fájlkezelő szoftver a WinFile, ami megfelelő eszközökkel rendelkezik, hogy a számítógépeden tárolt fájlokon a lehető legszéleskörűbb fájl rendszerezési, szerkesztési feladatot el tudd végezni. Még telepíteni sem szükséges, hordozható kiadás.

A szoftver, a WinFile fájlkezelőjének a használata nagyon egyszerű, a tömörített fájl kibontása után azonnal elindítható majd maradéktalanul ki tudja listázni az összes fájlt ami rendelkezésre áll a PC merevlemezén. Azokkal rengeteg feladat elvégezhető, ilyen a tartalmak szerkesztése, mozgatása, átnevezés, tömörítés, vagy archívumok kibontása. A beállításoknál definiálható, hogy hány panelon jelenítse meg az aktuálisan általad elvégzett feladatokat, megjelenésben testre szabható, tehát minden olyan funkciót meg lehet találni amikre egy ilyen programtól el lehet várni.

Funkciók:

A Windows beépített funkcióját igénybe véve hálózati csatlakoztatási módozatokat is támogat, így is elvégezhető minden korábban említett munkafolyamat. Mivel nem kell installálni, egy cserélhető adathordozóról is futtatható, ebből adódóan több gépen is elvégzi a fájlkezelési feladatokat aszerint ahogy aktuálisan szükség van rá. A WinFile innen szerezhető be. Próbáld ki még ma!

WinFile: Különleges fájlkezelő megfelelő funkcionalitással


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WinFile: Retró kinézettel rendelkező fájlkezelő
Szerző
Leírás
Telepítést sem igénylő spéci fájlkezelő: WinFile

Kapcsolódó szoftverek