Helyi menü integrációval használható fájlkezelő szoftver: FastFolders

Egy teljesen másként működő fájlkezelő szoftver amivel néhány rendszeresen használt Windows területet lehet elérni. A program, a FastFolders helyi menüből indítható el ahol remek lehetőség áll rendelkezésre, hogy bármely tároló mappát azonnal meg tudjunk nyitni a tartalmának szokásos kezeléséhez.

A mappában található fájlokkal azokat a munkafolyamatokat tudjuk elvégezni amit hagyományos feladatok során volt fontos. A szoftver különlegessége hogy teljes mértékben más módszert tesz lehetővé, hogy azt a fájlt, esetleg mappát meg tudjuk nyitni amire szükség van.

Konfiguráció

A fájlkezelő beállítások területénél több olyan konfigurációs lehetőség is rendelkezésre áll amivel az adott számítógép konfigurációjához lehet módosítani az alapértelmezett értékekkel kifejlesztett szoftvert. Átméretezhető a gyors indítási ikon, nagyobb is lehet így FullHD megjelenítőkön is kiváló felhasználói élménylesz minden kipróbálónak, aszerint elérni a kívánt funkciókat.

Felhasználási lehetőségek

A szoftver használata során csak arra a tartalomra kell kattintani, helyi menü funkciós felületről amivel valamilyen Windows feladatot akarunk elvégezni. Mappák esetén az abban található fájlok tartalmáról is egy gyors előnézeti mód áll rendelkezésre. Ha összetett mappa szerkezettel rendelkező tartalmakat tárolsz a számítógépeden, esetleg azt saját magad úgy hoztad létre, hogy könnyebben, áttekinthetőbben rendszerezve tudjuk azt megnyitni érdemes használni. Az ingyenesen kipróbálható verzió erről az oldalról tölthető le.

FastFolders – fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Helyi menü integrációval használható fájlkezelő szoftver: FastFolders
Szerző
Leírás
Speciális fájlkezelő szoftver amit a helyi menüből lehet elérned, a FastFolders rengeteg Windows feladathoz lehet remek eszköz

Kapcsolódó szoftverek