FTP

FastFolders 5.14.1

A FastFolders egy fájlkezelő szoftver amit a helyi menü funkcióból tudsz használni, illetve a legfontosabb eszközöket futtatni. Néhány rendszeresebben megtekintett tartalomhoz biztosított indító ikon azonnal elérhető a felületéről. A felhasználói felületen rengeteg hasznos beállítást lehet módosítani.

Egy különleges fájlkezelő szoftver a FastFolders amivel a legfontosabb Windows mappák, illetve területek nyithatóak meg, illetve a szükséges fájlkezelő funkciók találhatóak meg, azt a helyi menü felületéről lehet indítanunk.

A FastFolders letölthető verziójának a számítógépre való eltárolását követően azért hogy fel tudjuk használni fájlkezelési feladatokra, telepíteni kell, majd esetleg be kell állítani azokat a funkciókat amikre szükség van a mindennapi használat során.

A FastFolders helyi menüből használható fájlkezelő szoftver konfigurálási területénél olyan testre szabási lehetőségeket lehet felfedezni mint a betűk méretének a módosítása, a használatához szükséges mappák elérési útvonalának a betallózása, illetve a gyors indításhoz szükséges ikonok méretének megváltoztatása és még több olyan konfiguráció található meg amik szükségesek.

Helyi menü integrációval futtatható fájlkezelő program a FastFolders

Az alkalmazás futtatásával hasznos jellemzők válnak elérhetővé a Windows rendszeren, ahol néhány plusz navigációs Tools választható ki hogy egy szükséges mappát, alkalmazást, esetleg az indítópultot tudjuk futtatni. Gyorsabb, áttekinthetőbb lesz az operációs rendszer illetve egyszerűbben lehet néhány hasznos funkciót használnunk.

Kizárólag a helyi menüből lehet elindítani az említett eszközöket, ott rendszerezve egy lista szerinti rendszerezés alapján lehet azokat használnunk. Rengeteg mappa egy időben való megnyitásakor az egyes tartalmak közötti navigáció bonyolulttá válhat, a szoftver erre egy hatékony, megbízható alkalmazás. Ha plusz funkciót akarsz összehozni az operációs rendszerből, fájlkezelőre van szükség, a FastFolders megoldására van szükségünk. Az XYplorer már asztali környezetben teszi lehetővé a legtöbbet megnyitott mappák megtekintését, az EF Commander is remek fájlkezelő alkalmazás.

A FastFolders egy speciális fájlkezelő szoftver amit a helyi menü elérése után lehet használnunk, ahol az összes olyan fájlt megtalálhatjuk amire szükség van, tehát egy remek, több módszerrel is rendszerezhető fájlkezelési módszer áll rendelkezésre.

FastFolders

FastFolders Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • a helyi menüből érhető el
 • rengeteg beállítás
 • az ikonok mérete is testre szabható
 • tartalmak jellemzőinek a kilistázása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.desksoft.com/FastFolders.htm
FastFolders letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FastFolders
Platform
Windows
Teljes ár
USD 15,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Folder Size Explorer 2.02018-08-19 Folder Size Explorer 2.0 (0)
  A Folder Size Explorer segítségével le tudod váltani a Windows fájlkezelő szolgáltatását, ezáltal néhány extra funkcióhoz nyerhetsz […]
 • GetFoldersize 3.1.162017-01-07 GetFoldersize 3.1.16 (0)
  A GetFoldersize egy speciális fájlasszisztens, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják el a […]
 • GetFoldersize Portable 3.1.162017-01-07 GetFoldersize Portable 3.1.16 (0)
  A GetFoldersize Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható merevlemez elemző asszisztens. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • One Commander 3.85.0.02024-06-23 One Commander 3.85.0.0 (0)
  Az One Commander egy dual panel megtervezéssel, teljes mértékben Windows 10 rendszerhez illeszkedő fájlkezelő program ami rengeteg […]
 • Double Commander 1.1.162024-06-23 Double Commander 1.1.16 (0)
  A Double Commander egy igen rugalmasan használható paneles fájlkezelő alkalmazás, a tartalmak kezelésére, opcionálisan tömörített […]

Szólj hozzá