Folder - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Folder

 • A Folder Cleaner egy karbantartó program amivel hely felszabadítás, illetve teljesítmény optimalizálást lehet elérni. A Free alkalmazás egy speciális fájl törlési módszert támogat ahol a Temp mappák tartalmát lehet tisztítani a fölösleges tartalmaktól. A szoftver konfigurálása után az automatikusan elvégzi a Windows karbantartást.

  Folder Cleaner 1.0

  A Folder Cleaner egy karbantartó program amivel hely felszabadítás, illetve teljesítmény optimalizálást lehet elérni. A Free alkalmazás egy speciális fájl törlési módszert támogat ahol a Temp mappák tartalmát lehet tisztítani a fölösleges tartalmaktól. A szoftver konfigurálása után az automatikusan elvégzi a Windows karbantartást.

  olvasd tovább...

 • A Folder Guard egy speciális biztonsági Tools, amivel adott mappákat tudsz levédeni, titkosítani jelszóval, így ahhoz csak azok férhetnek hozzá akik megfelelő jogosultsággal rendelkeznek. Vele korlátozni lehet adott fájlokhoz való hozzáférést, vagy csak egyszerűen az elrejthető.

  Folder Guard 20.9

  A Folder Guard egy speciális biztonsági Tools, amivel adott mappákat tudsz levédeni, titkosítani jelszóval, így ahhoz csak azok férhetnek hozzá akik megfelelő jogosultsággal rendelkeznek. Vele korlátozni lehet adott fájlokhoz való hozzáférést, vagy csak egyszerűen az elrejthető.

  olvasd tovább...

 • A FastFolders egy fájlkezelő szoftver amit a helyi menü funkcióból tudsz használni, illetve a legfontosabb eszközöket futtatni. Néhány rendszeresebben megtekintett tartalomhoz biztosított indító ikon azonnal elérhető a felületéről. A felhasználói felületen rengeteg hasznos beállítást lehet módosítani.

  FastFolders 5.11.0

  A FastFolders egy fájlkezelő szoftver amit a helyi menü funkcióból tudsz használni, illetve a legfontosabb eszközöket futtatni. Néhány rendszeresebben megtekintett tartalomhoz biztosított indító ikon azonnal elérhető a felületéről. A felhasználói felületen rengeteg hasznos beállítást lehet módosítani.

  olvasd tovább...

 • A SyncFolders nevű program segítségével mappa szinkronizálási feladatokat hajthatsz végre. A szoftver abban az esetben is hasznos lehet a számodra, ha egyszerűbb biztonsági mentéseket szeretnél készíteni adott tartalmak összevetésével. Free alkalmazás ( ingyenes ).

  SyncFolders 3.4.572

  A SyncFolders nevű program segítségével mappa szinkronizálási feladatokat hajthatsz végre. A szoftver abban az esetben is hasznos lehet a számodra, ha egyszerűbb biztonsági mentéseket szeretnél készíteni adott tartalmak összevetésével. Free alkalmazás ( ingyenes ).

  olvasd tovább...

 • A SyncFolders Portable egy több gépen is futtatható szinkronizálási feladatokra felhasználható szoftver. Az alábbi hordozható program mappák szinkronizálása esetén időzített lehetőségeket, szűrőket, illetve menthető beállításokat biztosít. Free alkalmazás.

  SyncFolders Portable 3.4.572

  A SyncFolders Portable egy több gépen is futtatható szinkronizálási feladatokra felhasználható szoftver. Az alábbi hordozható program mappák szinkronizálása esetén időzített lehetőségeket, szűrőket, illetve menthető beállításokat biztosít. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...