Fájlok elrejtése - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

fájlok elrejtése

 • A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas tartalmaidat, fájljaidat. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, hogy csak te tudd azokat elérni. Magyar nyelvű.

  SecretFolder 6.4

  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas tartalmaidat, fájljaidat. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, hogy csak te tudd azokat elérni. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • A Hidden Disk nevű alkalmazással a számítógépeden található privát adataid biztonságosabb tárolására van lehetőséged. A program gyakorlatilag nem tesz mást mint az általad kiválasztott meghajtót elrejti, jelszóval védi le az illetéktelen hozzáféréstől. Nagyon egyszerű a használata. Képekhez, videókhoz, szöveges dokumentumokhoz, szinte bármihez.

  Hidden Disk 5.01

  A Hidden Disk nevű alkalmazással a számítógépeden található privát adataid biztonságosabb tárolására van lehetőséged. A program gyakorlatilag nem tesz mást mint az általad kiválasztott meghajtót elrejti, jelszóval védi le az illetéktelen hozzáféréstől. Nagyon egyszerű a használata. Képekhez, videókhoz, szöveges dokumentumokhoz, szinte bármihez.

  olvasd tovább...

 • A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. Mindamellett hogy egyszerű használhatóságot tesz lehetővé, Magyar nyelven is tud. Több védelmi módot is biztosít, írásvédetté tehető az adott mappa, vagy bármely fájl, elrejthető, zárolható, jelszóval látható el.

  Hide Folders 5.4 Build 5.4.2.1155

  A Hide Folders megoldásával lehetőséged van arra hogy a bizalmas jellegű tartalmaidat egyszerűen és gyorsan el tudd rejteni. Mindamellett hogy egyszerű használhatóságot tesz lehetővé, Magyar nyelven is tud. Több védelmi módot is biztosít, írásvédetté tehető az adott mappa, vagy bármely fájl, elrejthető, zárolható, jelszóval látható el.

  olvasd tovább...

 • Mappák és egyéb bizalmas fájlok titkosítására használható egyszerűen kezelhető szoftver a Lock Folder. Nem igényel installálást.  

  Lock Folder 3.3.0

  Mappák és egyéb bizalmas fájlok titkosítására használható egyszerűen kezelhető szoftver a Lock Folder. Nem igényel installálást.  

  olvasd tovább...

 •  A JPG Warlock gondoskodik arról hogy a számunkra fontos tartalmakat úgy rejtsük el hogy mások ne is sejtsék hogy mi is az valójában.

  JPG Warlock 2.0.0

   A JPG Warlock gondoskodik arról hogy a számunkra fontos tartalmakat úgy rejtsük el hogy mások ne is sejtsék hogy mi is az valójában.

  olvasd tovább...