OhSoft termékek - SzoftHub.hu

OhSoft

 • A CapturePlus egy ingyenes képlopó program amivel a szükséges aktív Windows területről lehet képet készíteni. A Free alkalmazás egy képszerkesztőt is tartalmaz amivel a lényegesebb módosítási feladatok végezhetőek el. Átméretezés, rajzolás, forgatás. A képernyőfotó JPG, JPEG, PNG, GIF, TIF, PSD formátumban lehet eltárolni.

  CapturePlus 3.1.1

  A CapturePlus egy ingyenes képlopó program amivel a szükséges aktív Windows területről lehet képet készíteni. A Free alkalmazás egy képszerkesztőt is tartalmaz amivel a lényegesebb módosítási feladatok végezhetőek el. Átméretezés, rajzolás, forgatás. A képernyőfotó JPG, JPEG, PNG, GIF, TIF, PSD formátumban lehet eltárolni.

  olvasd tovább...

 • A CoffeeZip egy igen egyszerű felhasználói felületet biztosító ZIP kezelő alkalmazás ingyenes kiadásban. Ez a Free alkalmazás rengeteg formátumot támogat, legyen az ZIP, 7ZIP, RAR, CAB, TAR, ISO. Tud fájlokat darabolni, jelszóvédelmet is szolgáltat.

  CoffeeZip 4.8

  A CoffeeZip egy igen egyszerű felhasználói felületet biztosító ZIP kezelő alkalmazás ingyenes kiadásban. Ez a Free alkalmazás rengeteg formátumot támogat, legyen az ZIP, 7ZIP, RAR, CAB, TAR, ISO. Tud fájlokat darabolni, jelszóvédelmet is szolgáltat.

  olvasd tovább...

 • A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas tartalmaidat, fájljaidat. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, hogy csak te tudd azokat elérni. Magyar nyelvű.

  SecretFolder 6.4

  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas tartalmaidat, fájljaidat. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, hogy csak te tudd azokat elérni. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • A VirtualDVD segítségével ingyenesen és egyszerűen hozhatunk létre virtuális meghajtókat. Az alábbi Free alkalmazás igen egyszerű használatot tesz lehetővé. Korlátozásoktól mentesen tudsz CD/DVD meghajtó nélkül lemezképeket futtatni. Magyar nyelvű. 

  VirtualDVD 7.8

  A VirtualDVD segítségével ingyenesen és egyszerűen hozhatunk létre virtuális meghajtókat. Az alábbi Free alkalmazás igen egyszerű használatot tesz lehetővé. Korlátozásoktól mentesen tudsz CD/DVD meghajtó nélkül lemezképeket futtatni. Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

 • Az oCam egy remek és ingyenes formában is használható képlopó program ami nem csak fotót képes készíteni asztali tevékenységünkről, hanem videót is. Free alkalmazás.

  oCam 428.0

  Az oCam egy remek és ingyenes formában is használható képlopó program ami nem csak fotót képes készíteni asztali tevékenységünkről, hanem videót is. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...