Tömörítő

CoffeeZip 4.8

A CoffeeZip egy igen egyszerű felhasználói felületet biztosító ZIP kezelő alkalmazás ingyenes kiadásban. Ez a Free alkalmazás rengeteg formátumot támogat, legyen az ZIP, 7ZIP, RAR, CAB, TAR, ISO. Tud fájlokat darabolni, jelszóvédelmet is szolgáltat.

 

Ha egy olyan tömörítő szoftver után vágyunk ami felépítésben és funkcióban a könnyed kezelhetőséget tartja szem előtt akkor ez az egyik legjobb választás. A CoffeeZip egyetlen felületen biztosítja mindazon feladatokat ami egy átlagos felhasználónak szükség lehet a tömörített állományok kezelése során.

A szoftver telepítése során automatikusan hozzárendeli magát azon fájl formátumokhoz amit támogat így arra kattintva már meg is nyitható, menedzselhető. A CoffeeZip hozzárendelés funkciója természetesen kézzel is szerkeszthető, itt megadható neki hogy mit szeretnénk rá bízni, és mit más alkalmazásokra.

Ha rákattintunk egy olyan állományra amihez hozzárendelte magát azonnal ki is csomagolja azt egy mappába. Természetesen ez opcionális, külön engedélyezhető vagy akár tiltható.

A CoffeeZip egyszerű, minimális funkciókat biztosító felülete csak a kicsomagolás kezdeményezésére, új állomány összecsomagolására ad lehetőséget. Új elem létrehozásakor megadható a tömörítés mértéke. Támogatott formátumok: ZIP, 7ZIP, UDF, MSI, LZH, ISO, HFS, WIM, TAR, ARJ stb.

A CoffeeZip egyéb lehetőségei között felfedezhető, hogy képes jelszóvédelmet biztosítani új tartalmak összeállítása során, ez akár darabolás esetén is támogatott. Jobb egérgombos integrációjának köszönhetően sokkal egyszerűbben érhető el illetve kezdeményezhető az a munkafolyamat amire eredetileg lett tervezve. Itt azok kicsomagolása, illetve megnyitása a támogatott. Remek eszköz amivel rengeteg formátum tömöríthető ki.

A CoffeeZip alternatívájaként hasonlóan rugalmas megoldással van ellátva a WinRAR nevű program, ami a kategóriáját tekintve az egyik legnépszerűbb. Az ingyenesek közül kiemelve a  7-Zip megoldása jöhet még szóba.

Összességében nézve a CoffeeZip egy kis erőforrás mellett futtatható könnyed fájlkicsomagoló és tömörítő szoftver, ami jelszóvédelmet, darabolási alternatívát, is elérhetővé tesz. Magyar nyelvi támogatással. Mindenképp érdemes kipróbálni!

CoffeeZip

CoffeeZip összefoglaló:

 • tömörített fájl kicsomagoló szoftver
 • újak létrehozása
 • jobb egérgombos integráció
 • fájlok darabolása
 • jelszó védelem
 • egyszerű kezelhetőség
 • rengeteg támogatott formátum
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://ohsoft.net/eng/czip/intro.php?cate=1004

 

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CoffeeZip
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bandizip Portable 7.36.683552024-06-24 Bandizip Portable 7.36.68355 (0)
   A Bandizip Portable egy magyar nyelvi támogatással bíró ingyenes fájlkicsomagoló alkalmazás hordozható változatban. Minden fontosabb […]
 • 7-Zip 24.072024-06-19 7-Zip 24.07 (0)
  A 7-Zip egy könnyen és széleskörűen használható fájlkicsomagoló és tömörítő alkalmazás, ami rengeteg formátumot támogat. ZIP, RAR, […]
 • 7-Zip Portable 24.072024-06-19 7-Zip Portable 24.07 (0)
  A 7-Zip Portable a népszerű tömörítő fájlkezelő alkalmazás hordozható változata, ingyenes. Támogat jelszóvédelmet, fájldaraboló […]
 • BreeZip 1.4.35.02024-06-02 BreeZip 1.4.35.0 (0)
  A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free […]
 • SecretFolder 7.52024-01-05 SecretFolder 7.5 (0)
  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas […]

Szólj hozzá