Blog

CoffeeZip – Kiváló tervezéssel rendelkező tömörített fájlok kicsomagolására használható alkalmazás

Szabadon kipróbálható tömörített fájlokhoz minden fontosabb funkciót tartalmazó fájlkezelő alkalmazás amivel saját tartalmakat hozhatunk létre, illetve nagyon egyszerűen bonthatóak ki a meglévő mappák. A CoffeeZip Magyar nyelven használható.

Látványos felhasználói felülettel rendelkezik, egy alap funkció támogatással tervezett szoftver amivel saját tömörített tartalmakat lehet létrehozni szinte bármilyen előre kiválasztható fájlkiterjesztés szerint. A CoffeeZip Magyar nyelven használható, nagyon egyszerű a program által lehetséges eszközök kiválasztása, a telepítése után a szoftver által ismert fájl formátumokhoz integrálja magát, vele nyitható meg, a felületén pedig létrehozható betallózással a tömörített mappa.

Régebben adtak ki hozzá frissítést, ettől függetlenül egy mindenképp kipróbálandó program mivel egy megbízható, egyszerűen használható, rengeteg formátumot kezelő szoftvert lehet bevetni a számítógépen található fájlok ki, illetve becsomagolásához.

A CoffeeZip beállításainál ki lehet választani, hogy milyen automatikus parancsra minként reagáljon a program, így kényelmesebben használhatjuk, azonnali eredménnyel kezelhetőek a tartalmak Windows rendszeren.

A gépre való installálást követően automatikusan integrálja magát az összes programmal támogatott ZIP fájl formátumhoz, ezt manuálisan is ki lehet választani, illetve módosítható ha egyszerre több, a feladatra kifejlesztett programot használnánk. Innen töltheted le az aktuális kiadást.

CoffeeZip – Tömörített fájlok kicsomagolásához Windows rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CoffeeZip – Kiváló tervezéssel rendelkező tömörített fájlok kicsomagolására használható alkalmazás
Szerző
Leírás
A CoffeeZip egy ingyenes, honosított fájlkezelő szoftver amivel több rendszeresen felhasználói igénynek számító tömörített fájlok kezelése lesz támogatott.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá