Tömörített fájlok konvertálására is használható az Express Zip File Compression Software

A tömörített fájlok számítógépen történő kezelésekor egy esetleges gond lehet a formátum amikor a telepített szoftver nem támogatja, hogy meg tudjuk azt nyitni, illetve hogy kezelhető legyen a benne található fájlok. Az Express Zip File Compression Software néhány plusz kiegészítőt is tartalmaz.

Azt abban az esetben lehet használnunk ha a fejlesztő termékei közül azt beszerezzük hozzá, telepítjük, így nem kell másik szoftvert használni azért hogy egy teljesebb fájl kezelési eszközkészletet kapjunk. Ilyen a CD/DVD író kiegészítő. Fájl titkosítóval, szerkesztővel a már elkészített archívumokhoz, konvertáló, azzal meglepően rengeteg használt formátumra lehet átalakítani az eredeti minőségben a tömörített mappát.

Létrehozható tömörített tartalom ahol a beállításoknál a feladat előtt ki lehet választani, hogy milyen mértékben tömörítsük azt, hasznos lehet adott esetben.

Fájlkezelőkre jellemzőjű felülettel rendelkezik, nagyon egyszerűen lehet a kívánt funkciókat kiválasztani, illetve elindítani. A legfrissebb verziót innen szerezheted be.

Több feladatra is használható profi fájl kicsomagoló alkalmazás amivel titkosítani is, konvertálni, illetve az esetlegesen hibásan tömörített tartalmakat lehet kijavítani. Ha csak néhány alap funkcióra van szükséges, a program egy ideális eszköz Windows rendszerre.

Express Zip File Compression Software – tömörített fájlok rendszerezéséhez használható alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tömörített fájlok konvertálására is használható az Express Zip File Compression Software
Szerző
Leírás
Express Zip File Compression Software - fájlkezelés, titkosításhoz, tartalmak létrehozásához, illetve konvertáláshoz használható szoftver

Kapcsolódó szoftverek