Blog

Szinte bármilyen tömörített fájl formátum kibontására felhasználhatod ezt a remek szoftvert

Rengetegen használják ezt a remek fájlkezelő Toolst a Bandizip megoldását, ami tömörített tartalmak készítéséhez, illetve a már meglévők kibontásához készítettek. A formátumok között az összes használt fájlkiterjesztés megtalálható olyan plusz funkciókkal amiket haladók tudnak csak hasznosítani.

Az alkalmazás rengeteg különleges funkcióval rendelkezik, Magyar nyelven is használható, dizájnos felülettel készítették, hogy egyszerűen, illetve sokkal kevesebb időt igénylően lehessen a kívánt feladatokat elvégeznünk.

Kezeli a jelszó védett tartalmakat, ahhoz egy mester jelszót lehet létrehozni, hogy azt csak mi tudjuk megnyitni. A Bandizip funkcionálisan sokkal több lehetőséget rejteget a kipróbálók számára mint a Windows beépített fájlkezelő szolgáltatása, ráadásul teljes mértékben a számítógép felhasználóra bízza, hogy mely fájl formátumokat szeretnénk vele kezelni. Itt az összes, vagy akár a szükséges formátumok választhatóak ki a beállításoknál.

A Bandizip fájlkezelőjével létrehozhatunk ZIP, RAR, 7ZIP, ISO, IMG, UDF formátumban archívum fájlokat, vagy kicsomagolhatod a korábban letöltött fájlokat ha az azok megtekintésükhöz, illetve a felhasználásukhoz arra lesz szükségünk.

Nagyon egyszerű a használata, dizájnos indítófelülettel használható ahol Magyar nyelven választhatóak ki azok az eszközök, beállítások amiket egy fájl tömörítő szoftvernél szükséges, illetve alap. A Bandizip legújabb kiadása innen tölthető le.

Bandizip – fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szinte bármilyen tömörített fájl formátum kibontására felhasználhatod ezt a remek szoftvert
Szerző
Leírás
Számos fájlformátumot támogató tömörítő alkalmazás haladó felhasználóknak kedvező beállításokkal. Bandizip...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá